duminică, 26 iulie 2015

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFPEWQNZE Smart Inverter, 12000 BTU, Clasa A+

Pentru utilizatorii ce doresc a-si achizitiona un aparat de aer conditionat performant, le recomand sa aleaga unul dintre modelele producatorului Samsung.
Gama de aparate a celor de la Samsung este una foarte diversificata, modelele ce fac parte din aceasta gama avand un raport calitate pret foarte bun, fiind recunoscute si pentru fiabilitatea excelenta.
In articolul de astazi vom vorbi despre aparatul de aer conditionat Samsung AR12JSFPEWQNZE ce face parte din gama mid-range a producatorului coreean. Dotarile modelului sunt foarte bune, raportul calitate pret fiind unul extrem de bun.

Avand in vedere ca utilizeaza cele mai noi tehnologii disponibile, aparatul ofera un randament ridicat. Acesta beneficiaza de noua tehnologie smart inverter si este inclus in clasa A+ energetica, furnizand performante de top si un consum de resurse foarte scazut. Prin alegerea aparatului de aer conditionat Samsung AR12JSFPEWQNZE, utilizatorul va beneficia de un confort sporit pe tot parcursul anului, randamentul fiind unul dintre cele mai bune. Avand un pret de aproximativ 2000 de lei, aparatul merita cu siguranta achizitionat, fiind o alegere inspirata.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest aparat de aer conditionat
                            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Unitatea interioara a aparatului se remarca in primul rand prin design. Avand un aspect modern, aceasta se va integra perfect in incinta locuintei dumneavoastra. Calitatea constructiei este foarte buna, finisajele aparatului fiind extrem de stilate.
Dimensiunile aparatului sunt destul de compacte. Unitatea interioara masoara: 820 x 285 x 215 mm, avand o greutate de 8 kg. Dimensiunile unitatii exterioare sunt de: 720 x 548 x 265 mm, in timp ce greutatea este de 29 kg.

Aparatul a fost proiectat pentru a functiona si in conditii extreme. De aceea poate functiona la temperaturi intre -15 si 46 de grade celsius.
Nivelul de zgomot este de 58 de dB, aparatul asigurand o functionare si mai silentioasa in modul Sleep/Night Mode.

Performantele aparatului de aer conditionat sunt foarte bune, fapt datorat noii tehnologiei Smart Inverter ce utilizeaza mai putina energie si asigura un randament mai ridicat.
Capacitatea de racire este de 12000 de BTU, capacitatea de incalzire fiind de aproximativ 13700 de BTU, ceea ce inseamna ca aparatul este potrivit pentru incaperi de pana la 40 de mp. Poate fi amplasat atat in dormitor, sufragerie, dar si pe hol in cazul in care se doreste racirea mai multor camere.

Samsung AR12JSFPEWQNZE este inclus in clasa A+ energetica, avand un consum foarte redus. Puterea consumata la racire este de 1130 W, la incalzire puterea consumata fiind de 1230 W. Aparatul consuma intre 300 si 500 de W pe ora in functie de temperatura setata si dimensiunile camerei unde este amplasat.

Acesta dispune de functiile: ventilare, dezumidificare, timer, auto restart, sleep/night mode, autocuratare, dar si de modul turbo. In modul turbo, aparatul poate ajunge la temperatura setata intr-un timp extrem de scurt.

Concluzia ar fi ca merita sa achizitionati acest aparat de aer conditionat de la Samsung cu seria AR12JSFPEWQNZE. La un pret extrem de atractiv veti putea avea la discretie confortul dorit pe tot parcursul anului, performantele si eficeinta actualului model fiind excelente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates