vineri, 3 iulie 2015

Televizor LED Philips, 81 cm, 32PHH4100, HD

Cei de la Philips au lansat anul trecut o serie de televizoare low-cost, pretul modelelor lansate fiind accesibil si pentru utilizatorii cu buget redus. In cazul in care v-am starnit curiozitatea si doriti a afla prin ce impresioneaza aceste modele, va invit atunci sa cititi continuarea acestui articol deoarece va voi prezenta televizorul Philips 32PHH4100, component al acestei serii. Caracteristicile modelului sunt decente, pretul fiind extrem de atractiv.
Acesta este capabil in a oferi imagini HD, redate pe un ecran cu o diagonala destul de mare, la o calitate acceptabila. Raportul calitate pret este foarte bun, performantele televizorului fiind satisfacatoare.

Asadar, Phiips 32PHH4100 reprezinta o alegere foarte buna, mai ales pentru utilizator mai putin exigent ce nu doreste a cheltui o suma mare de bani pentru achizitionarea unui astfel de produs.
Televizorul Philips este adaptat la specificatiile actuale, remarcandu-se atat prin caracteristici, cat si prin design.

                                         Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Modelul are un design modern si stilat, evidentiat de constructia slim. Dimensiunile sunt extrem de compacte, prin urmare televizorul se va integra perfect in orice incapere.

Inca de la o prima analiza, pot spune ca am ramas impresionat de calitatea imaginilor. Philips 32PHH4100 este unul dintre cele mai bune televizoare pe partea de imagine ce fac parte din aceasta categorie de pret. Actualul model ofera imagini HD, redate la rezolutia de 1366 x 768 pe un ecran ce beneficiaza de tehnologii precum Digital Crystal Clear si Perfect Motion Rate. Culorile sunt reproduse cu fidelitate. Imaginile rapide, in miscare sunt redate cursiv, dar efectul de blur este sesizabil. Contrastul este de aproximativ 1.000:1, nivelul de negru in scenele intunecate fiind acceptabil.
Performantele televizorului sunt decente, fiind ideal pentru vizionarea continutului TV si a filmelor, experienta de vizionare fiind destul de buna.

Difuzoarele sunt integrate, sistemul audio fiind de tip stereo. Sunetele sunt redate la o claritate decenta, fapt datorat si tehnologiilor de procesare a sunetului de care acesta beneficiaza. Incredible Surround, Clear Sound si Smart Sound sunt doar o parte din tehnologiile regasite aici.

Televizorul este dotat si cu functia de media player, fiind capabil in a reda continutul multimedia disponibil pe o memorie USB. Majoritatea formatelor sunt suportate, inclusiv subtitrarile, ceea ce inseamna ca veti putea reda filme la calitate HD, muzica sau poze. O alta functie speciala este USB recording ce permite inregistrarea canalelor TV pe o memorie USB.
Actualul model integreaza si un tuner digital, capabil in a receptiona canalele in format digital.
Pe partea de conectivitate avem: 2 porturi HDMI, 1 conector scart, o iesire audio, 1 port USB si o iesire audio.

In concluzie, Philips 32PHH4100 este un televizor acceptabil din toate punctele de vedere si foarte accesibil dealtfel, fiind un produs care merita achizitionat.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates