duminică, 26 iulie 2015

Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 019 Inverter, 12000 BTU, Clasa A+

Ultima inovatie in domeniul aparatelor de aer conditionat o reprezinta tehnoogia inverter, adoptata in prezent de majoritatea producatorilor. Aceasta tehnologie inovatoare imbunatateste semnificativ performantele aparatului, garantand un consum energetic cu pana la 40 % mai redus, un randament mai ridicat, dar si un confort sporit pentru utilizator.
Whirlpool AMD 019 este aparatul de aer conditionat ce integreaza aceasta tehnologie, fiind unul dintre cele mai performante si bine dotate modele ale categoriei entry level.

Avand o capacitate de 12000 de BTU, acesta poate asigura racirea/incalzirea unei suprafete destul de mari. Poate face fata si unui aparatament de dimensiuni medii, de aproximativ 45-50 de mp. Randamentul este foarte bun, eficienta enregetica fiind una ridicata. Aparatul este inclus in clasa A+ energetica, avand un cosnum redus. Caracteristicile modelului sunt foarte bune, acesta fiind echipat cu cele mai noi tehnologii si functii.

                                Aici un pret foarte bun pentru acest aparat de aer conditionat
                             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

O alegere inspirata asadar care cu siguranta merita. Whirlpool AMD 019 este un aparat de aer conditionat fiabil si performant, capabil in a oferi un confort optim pe tot parcursul anului. Pretul aparatului este foarte bun, avand in vedere ca provine de la un brand cunoscut pe piata electrocasnicelor.

Design-ul aparatului este unul modern si bine definit. Unitatea interioara are dimensiunile de: 818 x 270 x 217 mm si greutatea de 8 kg, fiind foarte compacta. Aceasta este realizata dintr-un plastic rezistent ce nu se contracta. De asemenea, integreaza si un display LCD ce va afisa gradele.
Unitatea exterioara cantereste 23 de kg, dimensiunile acesteia fiind de 660 x 482 x 240 mm. Aparatul de aer conditionat al celor de la Whirlpool este unul dintre cele mai silentioase, nivelul de zgomot de 40 de dB fiind aproape insesizabil. In modul silent, zgomotul este de numai 22 de dB.

Aparatul poate asigura o temperatura constanta de tot parcusul anului, randamentul in etapele de racire/incalzire fiind extrem de bun.
Acesta face parte din clasa A+ energetica, fiind foarte eficient. Consumul la racire este de 1190 de W, iar la incalzire de 1010 W. Un consum rezonabil in opinia mea ce nu va genera costuri mari la factura de electricitate.

Aparatul de aer conditionat vine echipat cu functiile: ventilare, incalzire, dezumidificare, jet, timer, power save, dar si cu tehnologia 6-th sense.
Functia 4D airflow asigura o racire rapida, temperatura setata fiind atinsa extrem de rapid, in aproximativ 15 minute. 6-th sense power saver detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer, ajutand la economisirea energiei electrice. Functia de timer permite programarea aparatului in vederea pornirii si opririi in intervalele alese.
Filtrul de aer Full HD poate retine pana la 90 % din particulele de praf, fiind extrem de usor de curatat cu ajutorul functiei de auto curatare.

In concluzie, Whirlpool AMD 019 este un aparat de aer conditionat excelent din punctul de vedere al performantelor, capabil in a asigura un confort termic optim in intreaga locuinta, fiind o alegere inspirata care cu siguranta merita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates