vineri, 24 iulie 2015

Televizor Smart LED LG, 55LF652V, 138 cm, Full HD

LG 55LF652V este unul dintre cele mai spectaculoase televizoare atunci cand vine vorba de calitatea imaginilor si functionalitatea smart, noul model lansat de producatorul coreean anul acesta fiind indicat pentru utilizatorii ce doresc a-si achizitiona un televizor impresionant din toate punctele de vedere, care sa le ofere imagini extrem de clare, dar si o functionalitate smart excelenta.

Pretul modelului este unul absolut rezonabil, raportul calitate pret fiind unul extrem de bun. LG 55LF652V este televizorul cu diagonala de 138 de cm si rezolutia Full HD capabil in a furniza o experienta de vizionare extraordinara.Televizorul celor de la LG este creat pentru a impresiona, de aceea producatorul a echipat actualul model cu cele mai noi tehnologii disponinibile. Astfel, avem de a face cu un model ce integreaza un ecran calitativ, un sistem audio performant, o conectivitate bogata, dar si cel mai avansat sistem de operare smart disponibil la ora actuala. Pretul poate fi considerat mic daca ne raportam la toate aceste caracteristici.

                                        Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Design-ul este unul elegant si stilat. LG 55LF652V se va integra perfect intr-un living modern, diagonala mare a ecranului asigurand o experienta de vizionare perfecta. Ecranul de 138 de cm este marginit de o rama extrem de subtire. Suportul de masa ultraplat ii confera televizoului o stabilitate perfecta. Acesta poate fi montat si pe un stand de perete. Dimensiunile modelului sunt de: 1241 x 725 x 55.5 mm, iar greutatea de 18.7 kg.

Modelul celor de la LG beneficiaza de cele mai performante tehnologii pe partea de imagine. Ecranul LCD-LED cu tehnologia IPS ii permite televizorului sa reproduca cu fidelitate imaginile, claritatea fiind una desavarsita. Imaginile sunt afisate la rezolutia Full HD de 1920 x 1080, excelenta calitate fiind datorata si tehnologiilor speciale de procesare de care acesta beneficiaza. Televizorul integreaza tehnologiile: Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, Active Noise Reduction si 24p cinema.
Triple XD Engine se bazeaza pe un set unic de algoritmi de procesare ai imaginii, aceasta tehnologie speciala asigurand rezultate excelente, imaginile fiind reproduse la o claritate excelenta.
Sunetele sunt redate prin difuzoarele stereo integrate, cu puterea totala de 20 de W. Televizorul poate decoda sunetele in formatele Dolby si DTS, fiind dotat si cu tehnologii speciale de imbunatatire, dar si cu functia Clear Voice II.

Functiile smart sunt extrem de variate. LG 55LF652V vine echipat cu noul sistem de operare webOS 2.0, cel mai avansat sistem smart la ora actuala, capabil in a furniza o experienta in utilizare foarte placuta. Interfata este foarte usor de utilizat, vitezele de raspuns fiind extrem de rapide.
LG Content Store ne pune la dispozitie o gama diversificata de aplicatii si continut multimedia, pentru redarea continutului disponibil pe alte dispozitive smart existand aplicatia SmartShare.
Media player-ul integrat asigura redarea continutului mutlimedia (filme, muzica sau poze) disponibil pe o memorie USB externa.
Conectorii sunt dispusi in partea laterala si cea din spate, fiind numerosi. Conectivitatea este alcatuita din port-urile: HDMI, component, scart, audio si RJ-45. Conexiunea la retea poate fi realizata si prin Wi-Fi.

In concluzie, LG 55LF652V este unul dintre cele mai performante si calitative televizoare ce fac parte din aceasta categorie de pret, fiind un model care cu siguranta merita achizitonat.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates