vineri, 24 februarie 2017

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UH6107, 4K Ultra HD - REVIEW

Televizoarele 4K ofera in momentul de fata cel mai inalt standard de performanta, reprezentand alegerea ideala pentru cei care doresc a beneficia de o experienta de vizionare impresionanta. Gama entry-level a celor de la LG ofera echilibrul perfect intre performante si functionalitate, beneficiind in urma celor mai noi tehnologii disponibile astazi.

Televizorul LG 43UH6107 asigura un spectacol vizual si multimedia de exceptie, la un pret rezonabil si accesibil pentru o gama variata de bugete. Modelul integreaza un panou 4K Ultra HD cu tehnologiile: PMI1200, True Black, HDR Pro si UHD Mastering Engine, un sistem audio Ultra Surround si sistemul webOS 3.0 care creeaza cea mai accesibila experienta SMART. Este un televizor cu performante foarte satisfacatoare, potrivit utilizatorilor care doresc a fi la curent cu cele mai noi tehnologii, la un pret relativ decent.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizor LED  Smart LG, 108 cm, 43UH6107, 4K Ultra HDLG 43UH6107 este un televizor atractiv prin prisma design-ului. Acesta prezinta o constructie eleganta, fiind realizat la cele mai inalte standarde. Este incadrat de o rama subtire, avand un profil slim si un suport minimalist. Are un finisaj mat, fiind construit din plastic. In ceea ce priveste dimensiunile, televizorul masoara: 976 x 633 x 218 mm. Un model construit foarte bine, care lasa o impresie placuta atunci cand vine vorba de calitatea constructiei si care se va integra foarte bine in decorul locuintei.

LG 43UH6107 are o diagonala decenta, fiind capabil sa ofere o experienta de vizionare excelenta. Are diagonala ecranului de 108 cm, fiind dotat cu un panou LED care afiseaza imaginile la rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Televizorul incorporeaza mai multe tehnologii superioare pe partea de imagine, asigurand astfel performante ridicate. Tehnologiile: PMI 1200, True Black, 3D Color Mapping, HDR Pro, UHD Mastering Engine, 4K Upscaler si Dynamic Color Enhancer asigura rezultate perfecte, oferind imagini cu adevarat superbe. HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte din fiecare imagine, 3D Color Mapping asigura perfectiunea culorii prin exprimarea unor nuante cat mai realiste si naturale, True Black asigura un nivel de negru intens si un contrast ridicat, 4K Upscaler permite imbunatatirea imaginilor de o calitate inferioara, etc. Performantele la nivel de imagine sunt astfel superioare, televizorul LG satisfacand astfel asteptarile si oferind o experienta de vizionare captivanta inca din primul moment.

La nivel audio, modelul vine cu un sistem de sunet stereo care genereaza 2 x 20 W RMS putere. Acesta este insotit de mai multe caracteristici superioare, o tehnologie speciala fiind Ultra Surround, care ofera un efect tridimensional foarte placut.

Functiile SMART ale modelului sunt foarte variate. Acesta ofera acces la o gama diversificata de aplicatii, asigurand o experienta multimedia captivanta. LG 43UH6107 integreaza sistemul webOS 3.0, avand o interfata foarte intuitiva, care permite accesarea aplicatiilor cu rapiditate, direct din bara de start. Sistemul ruleaza exemplar, fara lag in cele mai multe dintre situatii, asta si multumita procesorului Quad Core performant. Televizorul mai vine echipat cu functiile: WiDi, Miracast, DLNA si player multimedia, fiind foarte bine echipat dupa cum putem observa.

Pe partea de conectivitate, modelul ofera un set de optiuni variate. Acesta se poate conecta la diferite aparate, inclusiv la cele care transmit semnale 4K. Modelul integreaza: 3 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 x component, 1 x audio digital, 1 x RJ-45 si un slot CI+. De asemenea, acesta dispune si de conectivitate Wi-Fi. Mai vine echipat cu un tuner DVB-T2/C/S2 care asigura receptionarea in conditii optime a canalelor TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates