joi, 30 iulie 2015

Televizor LED UTOK, 80 cm, U32HD2, HD

UTOK este un brand aparut relativ recent pe piata din Romania. Avand ca specializare domeniul de electronice, producatorul are in oferta tablete, telefoane si, mai nou, televizoare, toate acestea la preturi extrem de atractive.
In articolul de astazi vom vorbi despre televizorul UTOK U32HD2, lansat pe piata in anul 2015.

Actualul model promite sa impresioneze un utilizator cu buget redus ce doreste a-si achizitiona un televizor ieftin, decent in privinta caracteristicilor. Pentru a satisface asteptarile, acesta a fost echipat cu un ecran HD, capabil in a reda imaginile la o calitate destul de buna, dar si cu un sistem audio stereo ce poate reproduce cu fidelitate sunetele. Modelul integreaza si o varietate mare de port-uri ce permit conectarea cu dispozitivele aflate in impresjurare.
Investitia este una foarte avantajoasa, avand in vedere dotarile produsului. La un pret foarte atractiv, televizorul este capabil in a furniza o experienta de vizionare acceptabila, calitatea imaginilor fiind una decenta.

                                        Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                       Aici toate caracteristticile si specificatiile complete ale televizorului

Televizorul se remarca si prin design. Fiind un model al anului 2015, UTOK U32HD2 este realizat intr-un stil modern, avand ca elemente stilistice rama ultrasubtire si suportul de masa plat. Finisajele au un aspect elegant sii ii confera televizorului o stilistica aparte. Dimensiunile modelului sunt de: 737 x 438 x 82 mm, fiind destul de compact.

Ecranul cu diagonala de 80 de cm afisaza imaginile la rezolutia HD de 1366 x 768, claritatea fiind acceptabila. Utilizatorul va beneficia astfel de imagini clare, redate pe un ecran destul de performant.
Experienta de vizionare este una perfecta, claritatea fiind pusa in evidenta la redarea continutului provenit din surse de inalta definitie. Luminozitatea este de 180 de cd/mp, timpul de raspuns fiind de 8 ms. Unghiurile de vizionare sunt decente.

Sistemul audio integrat are puterea de 10 W, fiind alcatuit dintr-un set de difuzoare stereo cu puterea de 5 W. Tehnologia 3D Surround Sound ofera senzatia de spatialitate si profunzime, fiind un efect special si remarcabil. Claritatea sunetelor este destul de buna, cele doua difuzoare fiind capabile in a reproduce partea audio cu o fidelitate buna.

Functia de media player permite redarea continutului multimedia disponibil pe o memorie USB externa, fiind extrem de utila. Utilizatorul se va putea bucura astfel de filme si contint multimedia, regasit intr-o varietate mare de formate.
Televizorul vine echipat si cu un tuner digital de tipul DVB-C/T/T2 ce poate receptiona canalele intr-un format superior al imaginii, la calitate HD.
Conectivitatea este alcatuita din port-urile: HDMI, scart, component, composite, VGA si USB. Prin intermediul celor 3 porturi HDMI vom putea conecta dispozitivele multimedia ce au capabilitatea de a transmite semnalele la rezolutia HD.
Televizorul este si extrem de eficient, avand un consum de doar 55 de W in timpul functionarii.

In concluzie, UTOK U32HD2 este un televizor care cu siguranta va satisface asteptarile utilizatorilor, oferind imagini destul de clare care vor impresiona garantat. In opinia mea, televizorul celor de la UTOK merita achizitionat, alegerea fiind una inspirata si foarte avantajoasa.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates