joi, 9 iulie 2015

Televizor LED Toshiba, 80 cm, 32E2533DG, HD

In anul 2015 am asistat la o serie de lansari foarte interesante, producatorii de electronice si electrocasnice venind in intampinarea utilizatorilor cu o gama si mai variata de produse, proiectate in special pentru a satisface asteptarile utilizatorilor ce dispun de bugete diferite.
Produsele deja existente au primit upgrade-uri semnificative, noile modele fiind si mai atractive.
Preturile au fost mentinute, pretul unui model ce face parte din generatia actuala fiind extrem de similar cu cel al unui model mai vechi. Daca acel produs mai este si la promotie, veti incheia cu siguranta o afacere foarte buna. Recomandarea mea este sa alegeti un produs din generatia actuala deoarece veti beneficia de tehnologia actuala si cele mai noi inovatii.

Dupa o scurta introducere, acum este timpul sa vorbim despre produsul pe care il vom prezenta in aceasta seara. Toshiba 32E2533DG este subiectul acestei prezentari, noul televizor al producatorului japonez fiind exemplul perfect al unui produs calitativ, bine executat si ieftin.

                                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

La un pret extrem de atractiv, de aproximativ 1000 de lei, actualul model al celor de la Toshiba a reusit sa ma impresioneze. Televizorul mi-a lasat o impresie foarte placuta, fiind unul dintre cele mai ieftine modele testate de mine capabil in a atinge un nivel atat de bun de performanta. Noul model al celor de la Toshiba merita achzitionat cu incredere, performantele acestuia fiind surprinzator de bune.

La o prima analiza, specificatiile nu impresioneaza, dar nici nu dezamagesc. Este vorba despre un televizor cu diagonala de 80 de cm, capabil in a afisa imaginile la o rezolutie HD. Imaginile sunt completate de un sunet stereo. Televizorul integreaza si functia de media player, fiind dotat si cu un tuner digital. Conectivitatea este extinsa, fiind alcatuita dintr-o varietate mare de porturi.

Design-ul este unul modern si elegant. Toshiba 32E2533DG are un aspect foarte atractiv, evidentiat de finisajele stilate. Calitatea constructiei este una decenta, exteriorul fiind alcatuit in totalitate din plastic. Dimensiunile sunt rezonabile pentru un televizor cu aceasta diagonala.

Ecranul de 80 de cm cu rezolutia HD de 1366 x 768 va afisa imaginile la o claritate foarte buna, la acest aspect contribuind si tehnologiile speciale ale imaginii. AMR 100+ este tehnologia speciala folosita la procesarea scenelor rapide, in miscare, fiind extrem de eficienta. O alta tehnologie de procesare este Digital Noise Reduction, capabila in a reduce zgomotul de pe imagine si imperfectiunile. Timpul de raspuns este de 9 ms, luminozitatea fiind de 300 cd/mp. Contrastul este de aproximativ 600:1, absolut rezonabil pentru un televizor ce face parte din aceasta clasa de pret.
Astfel, utilizatorul se va bucura de imagini clare si reproduse cu fidelitate, performantele fiind acceptabile.

Sistemul audio al televizorului are puterea de 14 W, fiind alcatuit din doua difuzoare cu puterea de 7 W. Calitatea sunetelor este destul de buna, tehnologia Dolby avand un rol foarte important in reproducerea diferitelor frecvente.

Functia de media player se dovedeste a fi extrem de utila. Prin intermediul acestei functii vom putea reda continutul video, dar si muzica. Compatibilitatea cu formatele este una extinsa, marea majoritate a fisierelor fiind suportata.
Tunerul integrat de tipul DVB-C/T va asigura receptionarea canalelor TV in format digital, la o calitate foarte buna.
Conectivitatea este una extinsa. Televizorul include porturi de tipul: hdmi, component, composite, vga, usb, precum si un slot ci+.

In concluzie, Toshiba 32E2533DG este un televizor avantajos din multe puncte de vedere care cu siguranta merita achizitionat.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates