sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Televizor Smart 3D LED Sharp, 140 cm, LC-55SFE7452E, Full HD - REVIEW

Televizoarele cu diagonala mare a ecranului ofera o experienta de vizionare mult mai captivata, fiind potrivite in special pentru pasionatii de filme si continut de inalta definitie care doresc a vizualiza imaginile in conditii excelente. Ce-i drept, televizoarele cu diagonala mai generoasa sunt comercializate la preturi ceva mai ridicate. Dar, modelele cu rezolutia Full HD pot fi gasite in magazine la preturi extrem de competitive. In articolul de astazi vom vorbi despre un model al producatorului Sharp care se incadreaza perfect in aceasta categorie.

Televizorul Sharp LC-55SFE7452E este perfect pentru utilizatorii care au la dispozitie un buget nu atat de mare. Raportandu-ne la caracteristici si diagonala, vom descoperi ca pretul modelului este unul deloc mare. Caracteristicile si dotarile modelului sunt decente, fiind vorba de un televizor Full HD cu functii smart, cu diagonala ecranului de 140 de cm. Performantele video sunt destul de bune, televizorul afisand imagini clare, naturale, dar si foarte detaliate. Avand o diagonala mare, acesta asigura o vizionare de calitate, oferind atat imagini Full HD clare, cat si imagini Full HD 3D captivante. Functiile smart sunt decente, conectivitatea fiind una excelenta.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizorul are un design elegant, modern realizat. Acesta vine cu un profil slim, o rama subtire si un finisaj mat foarte stilat. Televizorul este realizat in culoarea neagra, avand insertii cromate la nivelul ramei si suportului de masa. Calitatea constructiei este decenta, actualul model fiind construit din materiale destul de bune. Dimensiunile sunt destul de compacte pentru un televizor cu diagonala ecranului de 140 de cm. Acesta masoara: 1237.5 x 726.3 x 68.6 mm.

Performantele la nivel de imagine sunt mai mult decat satisfacatoare. Calitatea este una destul de buna, televizorul oferind imagini clare, naturale si foarte detaliate. Rezolutia Full HD de 1920 x 1080 ii permite sa redea toate detaliile unei surse digitale de calitate, televizorul reproducand la perfectie de exemplu un disc Blu-ray cu rezolutia 1080P. Contrastul, claritatea si luminozitatea sunt decente, televizorul oferind imagini cu un nivel de negru acceptabil, de o fidelitate mare, cat mai apropiate de realitate. Modelul are un contrast dinamic de 1.000.000:1 si un contrast real de aproximativ 1.000:1, un contrast care in opinia mea este destul de bun, mai ales pentru un televizor inclus in aceasta categorie de pret. Actualul model poate reda si imaginile tridimensionale, oferind o experienta de vizionare de exceptie, extrem de captivanta.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Performantele audio sunt rezonabile. Sistemul audio NICAM cu puterea de 2 x 8 W si tehnologiile Dolby Digital si DTS asigura sunete de o claritate decenta.

Sharp LC-55SFE7452E ofera acces si la aplicatii, fiind un televizor cu functii smart. Acesta se poate conecta la internet prin Wi-Fi, integrand aplicatii precum: YouTube, Facebook si Web Browser. Interfata este una foarte prietenoasa, vitezele de raspuns fiind rezonabile.
Televizorul poate reda si continutul multimedia disponibil pe o memorie USB externa sau pe un server DLNA, fiind echipat si cu functia de inregistrare a canelelor TV.

Conectivitatea este una bogata, televizorul fiind echipat cu numerosi conectori, dintre care 3 x HDMI.
Prin intermediul HDMI, televizorul poate receptiona semnalele de inalta definitie provenite de la: un Blu-ray player, receiver sau consola gaming.

Televizorul Sharp LC-55SFE7452E reprezinta asadar o alegere foarte buna. Cu o diagonala generoasa, caracteristici decente si un pret rezonabil, acesta va raspunde cu siguranta cerintelor dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates