joi, 21 ianuarie 2016

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E, 4K Ultra HD - REVIEW

Rezolutia 4K este rezolutia viitorului in transmisiunile TV, filme si continutul video. Cu toate ca nu exista prea mult continut in acest format, cu siguranta merita sa investim intr-un televizor sau monitor cu aceasta rezolutie, spre deosebire de 3D, 4K avand un viitor asigurat. Miscarile in acest domeniu sunt pe calea cea buna, Netflix (popularul serviciu de streaming lamsat de curand in Romania) avand in oferta si un set de filme sau seriale in formatul 4K Ultra HD, precum Breaking Bad. Lansarea discurilor Blu-ray Ultra HD este mai aproape ca oricand, un anunt la CES 2016 programand lansarea in decursul anului curent.

Televizoarele 4K reprezinta fara discutie alegerea ideala, la momentul de fata acestea fiind disponibile la preturi si mai avantajoase. Televizoarele 4K Ultra HD nu sunt cu mult mai costisitoare decat cele Full HD, fiind indicat sa alegeti un model de acest tip in cazul in care aveti la dispozitie un buget ceva mai mare si doriti a beneficia de tehnologia de ultima generatie.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Un televizor 4K Panasonic de ultima generatie va satisface cu siguranta asteptarile referitoare la imagine, experienta de vizionare si functionalitate. Televizorul Panasonic TX-50CX670E este unul dintre cele mai atractive televizoare 4K entry-level din punctul de vedere al raportului calitate pret. Acesta ofera imagini cu adevarat impresionante, redate la rezolutia de 3840 x 2160 pixeli. Televizorul dispune si de tehnologii speciale de procesare precum 4K Pro, Studio Master sau Local Dimming, furnizand imagini impresionante si un spectacol vizual de exceptie. Dotarile televizorului sunt excelente, acesta fiind echipat si cu un sistem audio stereo de 20 de W, numerosi conectori, dar si cu o interfata foarte prietenoasa.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Panasonic TX-50CX670E are un design elegant si deosebit de stilat. Televizorul este realizat in culoarea neagra, avand insertii metalice pe rama si suportul de masa. Finisajele sunt foarte bine realizate, calitatea constructiei fiind excelenta. Televizorul are o rama ingusta si un profil extrem de subtire, dimensiunile modelului fiind de: 1126 x 652 x 47 mm.

Televizorul are diagonala ecranului de 126 de cm, avand rezolutia Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli. Performantele la nivel de imagine sunt exceptionale, modelul oferind imagini extrem de clare si detaliate, de inalta fidelitate. Televizorul are un contrast bun si culori naturale, fiind ajutat de tehnologiile speciale de procesare. 4K Pro ofera o putere unica de procesare, pentru imagini cu adevarat impresionante. Local Dimming imbunatateste contrastul, procesorul Quad Core asigurand o prelucrare extrem de rapida a imaginilor provenite din surse diferite. Ecranul LCD-LED cu tehnologia Studio Master Colour Pro este de o calitate superioara, reproducand o paleta de culori extrem de diversificata, avand o luminozitate exceptionala, dar si un nivel de negru decent spre excelent. Ecranul LCD-LED cu rezolutia 4K are nu mai putin de 8 milioane de pixeli, oferind de 4 ori mai multe detalii in comparatie cu un alt model Full HD. Televizorul ofera prin urmare o experienta de vizionare de calitate, cu adevarat impresionanta.

Imaginile sunt completate de un sunet destul de puternic. Sistemul audio are puterea de 2 x 10 W, fiind dotat cu tehnologiile VR-Audio True Surround si Dolby Digital. Calitatea sunetelor este una decenta, performantele audio ale televizorului fiind onorabile.

Modelul TX-50CX670E vine cu sistemul Firefox OS instalat, oferind o experienta multimedia foarte captivanta. Acesta prezinta o interfata prietenoasa, avand un soft intuitiv si foarte usor de utilizat. Televizorul este rapid si raspunde usor la comenzi, trecerea de la o aplicatie la alta realizandu-se intr-un timp extrem de scurt. Aplicatiile disponibile sunt numeroase, televizorul oferind acces la o gama selectionata de aplicatii dedicate, dar si la multe altele.
Acesta poate reda si continutul multimedia disponibil pe dispozitivele de stocare externe, asta multumita functiei de media player.

Pe partea de conectivitate, regasim numeroase optiuni de conectare. Pentru media playere, console sau receivere, sunt disponibile 3 port-uri HDMI ce pot receptiona semnalele de inalta definitie, pentru dispozitivele de stocare sau alte periferice fiind disponibile 3 port-uri USB 2.0.

Panasonic TX-50CX670E este asadar un televizor 4K de exceptie care impresioneaza prin numeroase aspecte, televizor cu performante exceptionale la nivel de imagine care cu siguranta merita luat in considerare. In opinia mea, modelul merita achizitionat cu incredere, alegerea fiind una excelenta din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates