luni, 4 ianuarie 2016

Masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C - REVIEW

Indesit este un brand renumit de electrocasnice, cu o oferta diversificata de produse. Masinile de spalat Indesit sunt apreciate si foarte bine cotate, fiind calitative, fiabile si disponibile la preturi avantajoase. In articolul de astazi vom vorbi despre o masina de spalat atractiva datorita pretului si caracteristicilor superioare.

Indesit IWD 71252 C este o masina de spalat decenta cu o capacitate mare si performante destul de ridicate. Aceasta este ideala pentru familiile mai numeroase, fiind foarte incapatoare si dotata cu un numar mare de programe. Masina de spalat are o capacitate de 7 kg, 16 programe de spalare si o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii. Aceasta este inclusa in clasa A++ energetica, fiind si foarte eficienta. Caracteristicile sunt excelente pentru un model in categoria de pret entry. Raportul calitate pret este unul favorabil, masina de spalat Indesit fiind extrem de avantjoasa.


Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe

Masina de spalat Indesit este fara indoiala calitativa si fiabila. Aceasta va satisface cu asteptarile referitoare la partea de performanta, dispunand de functii si  programe speciale care vor asigura o spalare de calitate.

Indesit IWD 71252 C este o masina de spalat cu incarcare frontala, avand hubloul dispus in partea centrala. Hubloul are un diametru mare si o deschidere larga, fiind proiectat sa permita si incarcarea articolelor mai voluminoase . Masina are o capacitate de incarcare este de 7 kg, fiind foarte incapatoare. Aceasta va satisface si asteptarile unei familii mai numeroase, asigurand spalarea unei cantitati mari de rufe.


Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Indesit IWD 71252 C are un apect clasic. Aceasta este realizata in culoarea alba, la dimensiunile standard. Dimensiunile sunt urmatoarele: 85 de cm inaltime, 59.5 cm latime si 53.5 cm adancime.
Panoul de control este situat in partea superioara, integrand butoane pentru programe, temperatura si viteza de centrifugare, dar si un panou LCD pentru afisarea timpului. Masina prezinta o interfata simplista si foarte intuitiva, fiind foarte usor de programat.

Masina de spalat este echipata cu numeroase programe, asigurand performante ridicate si rezultate impecabile. Aceasta vine cu 16 programe de spalare, ingrijind la perfectie atat tesaturile obisnuite, cat si tesaturile mai delicate. Rezultatele sunt perfecte indiferent de situatie, masina ingrijind la perfectie atat articolele cu pete dificile, cat si articolele cu un grad mediu de murdarie. Masina ofera un control perfect atat asupra programului de spalare, cat si aspura temperaturii si numarului de rotatii. Aceasta dispune si de doua functii speciale: Energy Saver si Eco Time, functii ce reduc timpul necesar spalarii, respectiv consumul de energie. Delay Timer este o alta functie care permite amanarea inceperii programului.

Masina de spalat este si foarte eficienta, fiind inclusa in clasa A++ energetica. Aceasta are un consum mediu de 1.07 kWh la un ciclu de spalare si un consum anual estimat de 192 kWh.

Indesit IWD 71252 C este asadar o masina de spalat excelenta din toate punctele de vedere. Fiind eficienta, fiabila si performanta, aceasta va impresionea cu siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates