miercuri, 6 ianuarie 2016

Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 825 JS EU - REVIEW

Noua gama de electrocasnice a producatorului Hotpoint reuseste sa satisfaca si asteptarile utilizatorilor cu pretentii mai ridicate, fiind alcatuita din aparate exceptionale, de o calitate superioara. Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 825 JS EU impresioneaza atat prin prisma caracteristicilor, cat si prin prisma design-ului. Aceasta face parte din noua generatie a producatorului, prezentand
numeroase imbunatatiri la partea tehnica. Masina dispune de o capacitate mare de incarcare si numeroase programe de spalare, fiind pe de alta parte performanta si extrem de eficienta.

Aceasta are o capacitate de 8 kg, o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii si 16 programe de spalare, fiind perfecta pentru familiile mai numeroase. Performantele la spalare sunt ridicate, aceasta dispunand de tehnologii speciale si caracteristici superioare, asigurand o curatare impecabila cu rezultate exceptionale. Masina de spalat rufe Hotpoint are un pret decent, fiind extrem de atractiva in opinia mea. Aceasta merita achizitionata cu incredere, avand toate caracteristicile si dotarile esentiale pentru a asigura performante ridicate.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe

Hotpoint RSG 825 JS EU este una dintre cele mai atractive masini de spalat rufe din noua gama a producatorului. Avand o capacitate mare de incarcare si dispunand de caracteristici superioare, aceasta va veni perfect in intampinarea familiilor mai numeroase.
Masina de spalat impresioneaza prin numeroase aspecte, atat prin aspecte ce tin de partea tehnica, cat si prin aspecte ce tin de partea estetica.

Aceasta vine cu un design elegant, cu elemente estetice moderne. Masina este realizata in culoarea alba, beneficiind de insertii de culoare la nivelul hubloului si al panoului de control. Aceasta este modern finisata, integrandu-se la perfectie in locuinta dumneavoastra.
Dimensiunile sunt urmatoarele: 59.5 cm latime, 60.5 cm adancime si 85 de cm inaltime.


Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Nivelul de zgomot atins este de 54 de dB in etapa de spalare, respectiv de 81 de dB in etapa de centrifugare. Masina de spalat are 1200 de rotatii la centrifugare, asigurand astfel o stoarcere perfecta si foarte eficienta. Caracteristicile speciale ale acesteia sunt urmatoarele: Direct Injection, Digital Motion, Super Silent si OverFlow.

Direct Injection este o tehnologie superioara care transforma detergentul bule in spuma, pentru o putere de curatare mai buna. Masina de spalat asigura asfel performante ridicate si o eficienta energetica inalta, furnizand rezultate impecabile si la spalarea articolelor extrem de murdare. Aceasta impresioneaza si prin faptul ca are o capacitate de incarcare mare, fiind pe placul si familiilor mai numeroase. Masina este foarte incapatoare, avand o capacitate de 8 kg.

Programele de spalare sunt numeroase, aceasta fiind echipata cu 16 programe speciale care asigura performante ridicate. Sunt disponibile programe de tot felul, programe ce actioneaza perfect si eficient indiferent de situatie, pentru rezultate impecabile.

Masina de spalat este si foarte eficienta, fiind inclusa in cea mai buna clasa energetica (clasa A+++ energetica). Aceasta are un consum de doar 0.88 kW in ciclul standard de spalare, fiind cu adevarat impresionanta.

Hotpoint RSG 825 JS EU isi dovedeste asadar calitatile, exceland la toate capitolele. Aceasta merita in opinia mea achizitonata cu incredere, fiind excelenta din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates