duminică, 31 ianuarie 2016

Televizor LED Daewoo, 81 cm, L32R640CTE, HD - REVIEW

Foarte putine televizoare cu pretul mai mic de 1000 de lei reusesc sa ofere imagini decente, de o claritate acceptabila. Daewoo L32R640CTE este unul dintre cele mai ieftine televizoare din oferta actuala si unul dintre putinele televizoare din aceasta categorie de pret capabile sa asigure o experienta de vizionare cel putin satisfacatoare. Televizorul are diagonala ecranului de 81 de cm si rezolutia HD de 1366 x 768, asigurand imagini decente ca si claritate.

Acesta vine echipat cu un set de tehnologii superioare precum Brilliant Colour sau Direct Digital, un sistem audio cu puterea de 2 x 5 W, 3 port-uri HDMI, dar si cu functia de media player. Actualul model se dovedeste a fi ideal atat in dormitor, cat si in bucatarie, jucand la perfectie rolul de televizor secundar. Analizand caracteristicile si dotarile, putem spune ca avem de a face cu un televizor acceptabil prin prisma tuturor aspectelor, cu un raport calitate pret favorabil. Prin urmare, daca nu aveti la dispozitie un buget mare, dar doriti un televizor care sa ofere imagini HD destul de clare, va recomand sa optati pentru modelul de la Daewoo.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Daewoo L32R640CTE este un televizor care se prezinta destul de bine. Acesta are un aspect modern si stilat, fiind subtire si foarte compact. Televizorul este realizat in totalitate in culoarea neagra, avand un finisaj bine realizat. Rama ecranului este ingusta, profilul subtire, suportul de masa avand o forma foarte stilata. Calitatea constructiei este decenta, plasticul fiind materialul care alcatuieste toata carcasa. Dimensiunile sunt urmatoarele: 731 mm latime, 437 mm inaltime si 88.1 mm grosime.

Conectorii sunt dispusi in partea din spate. Pe partea de conectivitate, regasim: 3 port-uri HDMI prin care televizorul poate receptiona semnalele de inalta definitie, 1 intrare SCART, 1 intrare component si 1 port USB 2.0 pentru dispozitivele externe.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Televizorul Daewoo are diagonala ecranului de 81 de cm, fiind potrivit pentru incaperile de dimensiuni mici sau medii. Acesta vine echipat cu un panou Direct LED cu rezolutia HD de 1366 x 768 pixeli, fiind dotat cu tehnologiile: Brilliant Color si MGDI Plus. Televizorul ofera imagini destul de clare, furnizand o experienta de vizionare acceptabila. Unghiurile de vizualizare sunt satisfacatoare, luminozitatea este puternica, contrastul fiind unul rezonabil. Televizorul are o luminozitate de 270 cd/mp si un contrast nativ de 3.000:1, asigurand imagini realiste, de o fidelitate destul de mare.

Sistemul audio al televizorului are puterea de 2 x 5 W, dispunand de tehnologia superioara Direct
Digital. Sunetele redate au o claritate decenta, dar si o putere suficienta.

La nivel multmedia, televizorul vine echipat cu functia de media player. Acesta poate reda continutul disponibil pe o memorie USB externa, asigurand redarea filmelor HD, a videoclipurilor, a muzicii si a pozelor. Acesta mai dispune si de caracteristica MHL, fiind capabil sa redea si continutul regasit pe tablete sau smartphone-uri. Receptionarea canalelor TV se realizeaza in format digital, in format SD sau HD.

Daewoo L32R640CTE este asadar un televizor decent care satisface asteptarile unui utilizator cu pretentii rezonabile, oferind imagini destul de clare si o experienta de vizionare satisfacatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates