duminică, 24 ianuarie 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil electric Beko BIE22101X + Plita incorporabila Beko HIMG64223-1SX - REVIEW

In cazul in care v-ati amenajat bucataria si v-ati decis in privinta achizitionarii unui set de electrocasnice incorporabile, nu ramane decat sa alegeti produsele preferate. In articolul de astazi vin cu o propunere foarte interesanta referitoare la un pachet promotional de electrocasnice incorporabile alcatuit din: cuptorul incorporabil Beko BIE22101X si plita incorporabila Beko HIMG64223-1SX.
Acest set de electrocasnice se dovedeste a fi ideal pentru utilizatorii cu bugete mai putin generoase, fiind disponibil in magazine la un pret foarte accesibil. Atat plita, cat si cuptorul pot fi achizitionate separat, pachetul complet beneficiind de o reducere de pret ceva mai mare.

Caracteristicile electrocasnicelor sunt decente, acestea fiind elegante si realizate din otel inoxidabil, fiabile si foarte bine lucrate. Cuptorul este alimentat electric, fiind eficient, spatios si echipat cu 6 functii de gatire inclusiv convectie. Plita este alimentata pe gaz, dispunand de 4 arzatoare separate. Electrocasnicele ofera un raport calitate pret favorabil, fiind in opinia mea excelente pentru pretul la care sunt comercializate.

Aici un pret bun pentru acest set de electrocasnice

Cuptorul Beko BIE22101X este construit din inox, avand un finisaj metalic foarte elegant. Acesta este realizat la dimensiunile standard, incorporandu-se la perfectie in mobila de bucatarie. Modelul masoara: 59.5 x 59.4 x 56.7 cm, avand greutatea de 31 de kg. Calitatea exectutiei este decenta. Cu toate ca este un model low-cost, acesta nu da senzatia ca este ieftin, fiind construit din materiale de o buna calitate, atat la exterior, cat si la interior.

Cuptorul are capacitatea de 71 de litri, fiind foarte incapator si dotat cu rafturi laterale ce permit pozitionarea tavii pe 5 nivele. Ca si accesorii, acesta integreaza: 1 tava normala, 1 tava adanca si 1 gratar. Acesta dispune si de iluminare interioara.

Panoul de control al cuptorului este alcatuit din 3 butoane rotative. Exista un buton pentru functie, un buton pentru timer si un buton pentru temperatura. Sunt disponibile 6 functii de gatire, printre care: functia de gatire conventionala, functia de gatire cu convectie si functia grill. Functia de convectie cu aer asigura un randament mai bun in gatire, ventilatorul asigurand circulatia aerului cald pe toata suprafata, pentru o coacere uniforma. Performantele cuptorului sunt decente, preparatele gatite la acesta fiind excelente si delicioase. Rezultatele obtinute sunt prin urmare perfecte.
In ceea ce priveste eficienta, remarcam ca modelul este inclus in clasa A energetica. Acesta are un consum de doar 0.88 kW/h.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale aparatelor

Plita Beko HIMG64223-1SX este confectionata tot din inox, avand in dotare 4 arzatoare si fiind realizata la dimensiunile standard. Aceasta dispune de: 2 arzatoare medii cu puterea de 1.7 kW, 1 arzator mic cu puterea de 1 kW si 1 arzator mare cu puterea de 2.9 kW. Plita este alimentata pe gaz, avand ca functii speciale integrate: sistemul de siguranta flacara si aprinderea electrica. Panoul de control este dispus in partea frontala, pentru o accesibilitate maxima.

Setul de electrocasnice Beko BIE22101X + HIM64223-1SX merita asadar achizitionat cu incredere.
Disponibil la un pret avantajos, acest set de electrocasnice se va integra la perfectie in bucataria dumneavoastra, reprezentand o alegere cat se poate de avantajoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates