miercuri, 13 ianuarie 2016

Combina frigorifica Samsung RB37J5010SA - REVIEW

Samsung RB37J5010SA este fara indoiala o combina frigorifica de ultima generatie, eleganta, fiabila si foarte bine dotata. Aceasta face parte din noua gama de electrocasnice a producatorului, fiind fabricata in Europa. Combina vine echipata cu sistemul de racire Full No Frost, precum si cu un sistem All Around Cooling, oferind performante excelente si mentinand alimentele in conditii perfecte.

Fiabilitatea este una ridicata, compresorul Digital Inverter cu functionare inteligenta fiind mult mai durabil. Eficienta energetica este excelenta, combina fiind inclusa in clasa A+ de eficienta. In ceea ce priveste capacitatea, aceasta dispune de un volum mare de stocare, avand 367 de litri si doua compartimente separate. Combina frigorifica este ideala pentru familiile mai numeroase, satisfacand cerintele referitoare la capacitate, eficienta si fiabilitate. Dotarile sunt foarte bune, alegerea fiind una foarte inspirata.

Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica

Combina frigorifica Samsung RB37J5010SA este foarte eleganta. Aceasta este argintie, avand un finisaj metalic. Calitatea constructiei este excelenta, combina fiind alcatuita din materiale de o calitate superioara. Aceasta se va integra la perfectie in bucataria dummeavoastra, fiind extrem de stilata si bine realizata.

Manerele sunt dispuse pe orizontala, fiind integrate. Panoul de control il regasim in partea superioara, fiind disponibile optiuni de control pentru temperatura din frigider, respectiv congelator.
Dimensiunile sunt cele standard. Combina masoara 59.5 cm latime, 67.5 cm adamcime si 201 cm inaltime.


Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Capacitatea de stocare este una foarte generoasa. Samsung RB37J50SA are un volum total de 367 litri, integrand doua compartimente separate. Frigiderul are capacitatea de 269 de litri, fiind eficient organizat la interior. Acesta vine echipat cu mai multe sertare, rafturi si compartimente dedicate. Acesta integreaza 3 sertare de sticla, 4 suporturi de usa, 1 suport pentru sticle, 1 compartiment pentru alimentele perisabile, precum si 1 compartiment pentru legume sau fructe. Frigiderul dispune si de iluminare, fiind echipat cu un sistem de LED-uri. 
Congelatorul de 98 de litri integreaza 3 compartimente, avand la caracteristici o capacitate mare de congelare, de 12 kg/24 de ore.

Sistemul de racire Full No Frost asigura mediul ideal de pastrare atat pentru alimentele proaspete, cat si pentru alimentele congelate. Sistemul All Around Cooling permite racirea uniforma in orice colt. Actualul sistem de racire asigura temperaturi constante si o umiditate ideala, mentinand alimentele in conditii perfecte pentru o perioada cat mai indelungata.

Fiabilitatea este un ridicata, combina Samsung utilizand un compresor performant cu tehnologia Digital Inverter, cu functionare in 7 trepte, care asigura necesarul de racire. Acesta functioneaza la capacitatea optima pe toata perioada, avand o durata de viata mai ridicata in comparatie cu un compresor standard Non Inverter.

Combina frigorifica Samsung este foarte eficienta, fiind inclusa in clasa A+ energetica. Aceasta are un consum anual estimat de 314 kW. Autonomia fara curent este de 18 ore, zgomotul in timpul functionarii fiind de 38 de dB.

Samsung RB37J50SA este asadar o combina frigorifica calitativa, eficienta si foarte incapatoare care cu siguranta satisface asteptariile unei familii mai numeroase. Nu-mi ramane decat sa va recomand sa o achizitionati cu incredere, fiind o alegere excelenta din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates