marți, 19 ianuarie 2016

Laptop Acer Aspire E5-573-P063 cu procesor Intel® Pentium® 3556U 1.7Ghz - REVIEW

Alegerea unui laptop depinde de buget, dar si de domeniul de utilizare. Laptop-urile mai accesibile pot sustine activitatile zilnice, oferind o experienta multimedia de calitate, dar nu performante inalte. Laptop-urile din clasa de pret superioara sunt proiectate pentru utilizarea intensiva, oferind performante inalte in activitatile solicitante, in gaming sau in activitatile de prelucrare.
Pentru majoritatea utilizatorilor, ideale sunt laptop-urile din clasa entry level, datorita dotarilor si raportului calitate pret favorabil oferit de numeroasele modele.

In cazul in care va aflati in cautarea unui laptop cu performante satisfacatoare, ideal pentru activitatile uzuale, ideal ar fi sa alegeti modelul Aspire E5-573-P063 al producatorului Acer. Dispozitivul are un pret accesibil, vine echipat cu o configuratie decenta si ofera performante acceptabile. Actualul model este inclus in noua generatie, avand un aspect modern cu finisaje elegante. Dotarile modelului sunt decente, acesta avand la interior: un procesor Intel Pentium Dual Core, o placa video integrata, o memorie RAM DDR3 de 4 GB, dar si un HDD cu capacitatea de 500 de GB. Laptop-ul mai are in dotare: un ecran HD standard, un sistem stereo de difuzoare, dar si un acumulator cu 4 celule.

Aici un pret bun pentru acest laptop

Acer Aspire E5-573-P053 ofera o raport calitate pret excelent, pentru majoritatea utilizatorilor fiind absolut perfect. Caracteristicile dispozitivului sunt decente, alegerea fiind in opinia mea una perfecta.
Laptop-ul Acer are un design modern, fiind extrem de atractiv. Acesta vine cu un finisaj cu textura liniara pe capac si cu un finisaj mat pe suprafata frontala. Laptop-ul este in totalitate negru, fiind alcatuit din plastic. Acesta ofera o senzatie placuta la atingere, fiind usor de ridicat si cu o singura mana.

Dimensiunile sunt compacte, dispozitivul avand o grosime cuprinsa intre 24.9 si 29.2 mm, lungimea de 381.6 mm si latimea de 256 mm. Greutatea este de 2.4 kg. Dimensiunile sunt standard, ecranul integrat avand diagonala de 15.6 inch.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Tastatura si touchpad-ul ofera un feedback solid, o experienta placuta in tastare, respectiv navigare, ambele componente fiind extrem de precise.

Pe partea de conectivitate, laptop-ul vine echipat cu mai multi porturi. Acestea sunt dispuse in cele doua laterale, fiind disponibile: 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-45 si 1 x audio. La nivel multimedia, regasim cititorul de carduri, unitatea DVD-RW, camera web, microfonul si sistemul stereo de difuzoare.

Laptop-ul vine echipat cu un ecran standard cu rezolutia HD de 1366 x 768 si diagonala de 15.6 inch. Ecranul este de o calitate decenta, oferind imagini clare si detaliate.

Configuratia hardware a modelului Aspire E5-573-P063 este una acceptabila. Laptop-ul include un procesor Intel Pentium 3556U cu doua nuclee la interior, procesor ce ruleaza la frecventa de 1700 de MHz. Placa video Intel HD Graphics este integrata in CPU, memoria RAM disponibila in aceasta configuratie fiind de 4 GB. Stocarea este asigurata de Hard Disk-ul cu capacitatea de 500 de GB.
Performantele laptop-ului sunt decente, acesta ruland destul de bine activitatile zilnice. Laptop-ul se comporta acceptabil in majoritatea situatiilor, oferind o experienta in utilizare foarte satisfacatoare.

Actualul model sta bine si partea de la autonomie, asta si datorita procesorului foarte eficient. Acumulatorul Li-Ion integrat cu 4 celule asigura o autonomie de pana la 5 ore care depinde de activitatile rulate.

Acer Aspire E5-573-P063 este asadar un laptop excelent pentru pretul sau. Avand caracteristici decente, dar si un raport calitate pret favorabil, acesta merita achizitionat cu sigurananta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates