duminică, 10 ianuarie 2016

Sistem Desktop PC ASUS G30AK-RO028D cu procesor Intel® Core™ i7-4790K 4.00GHz, 16GB, 1TB + SSD 128GB - REVIEW

Dispozitivele R.O.G. Asus sunt create pentru utilizatorii aflati in cautarea performantelor exceptionale, in gaming sau alte in activitati solicitante. Din seria R.O.G. fac parte atat laptop-uri, cat si sisteme desktop de ultima generatie, dispozitive care vin echipate cu tehnologii avansate si configuratii hardware foarte performante.
Seria Republic of Gamers a devenit populara in randul gamerilor ce doresc a obtine cele mai bune performante si grafica cea mai inalta in jocurile recent lansate.

Asus G30AK-RO028D este un sistem desktop performant, proiectat sa raspunda cerintelor unui utilizator pasionat de gaming. Sistemul face parte din seria ROG, fiind conceput in special pentru jocuri si activitatile care necesita resurse puternice. Acesta vine echipat cu o configuratie hardware de ultima generatie, oferind performante exceptionale indiferent de situatie. Sistemul are la interior un procesor Intel Core i7-4790K, o placa video NVIDIA GTX 760, 16 GB de memorie RAM DDR3, precum si doua unitati de stocare: SSD si HDD.

Aici un pret bun pentru acest sistem desktop

Asus G30AK-RO028D ofera performanta fara compromisuri, fiind alegerea ideala pentru un utilizator pasionat de jocuri. Cu toate ca are un pret destul de mare, sistemul vine in intampinare cu dotari exceptionale. Performantele atinse sunt inalte, jocurile sau activitatile solicitante fiind gestionate la perfectie, cu rapiditate.

Sistemul desktop Asus are un design elegant. Carcasa este neagra, avand un finisaj mat, foarte stilat si bine realizat. Sistemul masoara 216 mm latime, 481 mm adancime si 544 mm inaltime, avand o greutate de 14.36 kg. In partea frontala regasim logo-urile, o parte din port-uri, dar si sistemul de iluminare care indica modul de operare. Acesta beneficiaza si de un sistem de racire inteligent care imbunatateste performantele in conditii de stres.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Dotarile tehnice ale sistemului sunt exceptionale. Acesta vine echipat cu un set de componente de ultima generatie, oferind performante remarcabile in gaming si alte activitati.

Motorul sistemului este procesorul Intel Core i7 din a patra generatie care ruleaza la incredibila frecventa de 4000 de MHz. Procesorul are la interior patru nuclee si 8 MB de memorie cache, avand si capacitatea de a atinge o frecventa superioara in modul Turbo Boost. Performantele procesorului sunt exceptionale, acesta ruland la perfectie aplicatiile solicitante care necesita resurse inalte.

Fiind un sistem dedicat gaming-ului, Asus G30AK-RO028D are in dotare o placa video dedicata cu performante inalte. Placa video NVIDIA GeForce GTX 760 cu 3 GB de memorie si tehnologii de ultima generatie poate rula jocurile recent lansate la detalii inalte, o rezolutie mare, precum si la un numar mare de cadre. GTA V poate fi rulat la rezolutia 4K de 3840 x 2160, cu detaliile setate pe High. Extrem de bine sunt gestionate si cele mai noi jocuri lansate, actuala configuratie asigurand ca nu veti intampina probleme de performanta cel putin in urmatorii 5 ani.

Sistemul mai are in configuratie si o memorie RAM generoasa, DDR3, cu o capacitate de 16 GB. Avantajul este ca memoria poate fi upgradata, aspect ce ii permite sistemului sa se incadreze in tabelul de performanta inclusiv dupa o perioada mai indelungata.

Sistemul Asus vine echipat cu doua unitati de stocare: un HDD cu capacitatea de 1000 de GB si un SSD cu capacitatea de 128 de GB. SSD-ul ofera un aspect benefic la partea de performanta, avand viteze extrem de ridicate la citirea si transferul datelor.

Sistemul sta bine si la partea de conectivitate, avand integrate numeroase port-uri atat in partea frontala, cat si in partea din spate. Actualul model vine echipat si cu tehnologia Sonic Master, oferind un sunet de inalta fidelitate in casti sau in sistemul surround al dumneavoastra.

In concluzie, Asus G30AK RO028D este un sistem desktop PC care merita toata atentia, fiind excelent prin prisma tuturor aspectelor. Acesta va satisface cu siguranta asteptarile, oferind performante exceptionale in orice situatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates