vineri, 8 ianuarie 2016

Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX - REVIEW

Beko RCNA400K20ZX este o combina frigorifica moderna ce impresioneaza prin design, dar si prin partea tehnica. Aceasta este eleganta, spatioasa, dar si foarte performanta. Combina utilieaza tehnologii moderne, asigurand mentinerea alimentelor in cele mai bune conditii posibile, cu un consum foarte redus de resurse energetice. Aceasta ofera o capacitate mare de depozitare, este eficienta, dar si echipata cu tehnologii speciale.

Combina frigorifica este echipata cu tehnologia Neo Frost, integrand un sistem de racire Active Cooling + No Frost, dispune de un compartiment EverFresh+, un filtru anti-mirosuri, dar si de protectie antibacteriana. Compartimentarea este realizata perfect, combina integrand doua compartimente separate si avand un volum total de depozitare de 347 de litri. Beko RCNA400K20ZX este potrivita in orice bucatarie moderna, fiind eleganta si alcatuita din inox antiamprenta. Aceasta va satisface cu siguranta cerintele unei familii mai numeroase, fiind incapatoare, eleganta, dar si foarte bine echipata.

Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica

Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX este moderna si eleganta, integrandu-se la perfectie in bucataria dumneavoastra. Aceasta este alcatuita din inox antiamprenta, avand un finisaj metalic de o stilistica superba. Pentru un plus de eleganta, manerele sunt dispuse pe orizontala, fiind integrate. Usile sunt reversibile, avand deschiderea standard pe dreapta. In ceea ce priveste dimensiunile, acestea sunt standard. Combina frigorifica are o latime de 59.5 cm si o adancime de 65 cm, avand inaltimea de 201 cm.

Combina este compartimentata foarte eficient, integrand doua compartimente separate, foarte spatioase de altfel. Beko RCNA400K20ZX are un volum net total de 347 de litri, 250 de litri fiind distribuiti compartimentului de frigider, respectiv 97 de litri compartimentului de congelator.
Aceasta este potrivita in orice bucatarie, satisfacand cu siguranta cerintele referitoare la capacitate.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Frigiderul generos in capacitate integreaza mai multe rafturi, sertare si suporturi. Acesta dispune de 4 rafturi, 4 suporturi, 1 suport pentru sticle si 2 sertare pentru fructe/legume, respectiv pentru alimentele perisabile. Sertarul EverFresh+ mentine fructele si legumele in cele mai bune conditii, prelungind durata de conservare si prevenind efectul de ofilire.
Frigiderul dispune de iluminare interioara, dar si de un termostat reglabil. Acesta mai vine echipat cu un filtru anti-mirosuri, realizat din carbon, precum si cu o garnitura de usa cu protectie antibacteriana.
Congelatorul prezinta o compartimentare standard, integrand 3 sertare din plastic si avand o capacitate de inghetare de 5 kg / 24 de ore.

Sistemul de racire utilizeaza tehnologia Neo Frost. Actuala tehnologie asigura racirea cu ajutorul curentilor de aer distribuiti uniform si separat in fiecare dintre cele doua compartimente. Performantele sunt ridicate, combina frigorifica mentinand alimentele in conditii ideale pentru o perioada cat mai indelungata, fara formare de gheata.
Eficienta energetica este excelenta. Aparatul frigorific este inclus in clasa A+ energetica, avand un consum anual estimat de 346 kW.

Beko RCNA400K20ZX reprezinta asadar o alegere perfecta. Combina frigorifica satisface asteptarile referitoare la capacitate, performanta si eficienta, fiind ideala astfel pentru familiile mai numeroase care doresc a beneficia de o solutie moderna pentru depozitarea alimentelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates