duminică, 31 ianuarie 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462 + Plita incorporabilaHansa BHGI61139 - REVIEW

In cazul in care v-ati amenajat bucataria si doriti a o echipa cu aparate incorporabile moderne, va recomand sa optati pentru produsele unui brand foarte apreciat de ceva vreme. Va recomand produsele Hansa si spun asta din mai multe considerente. Electrocasnicele Hansa sunt apreciate datorita faptului ca sunt calitative, fiabile, dar si disponibile la preturi avantajoase. Sunt prin urmare ideale pentru utilizatorii care tin la buget, dar si la calitate, oferind un raport calitate pret favorabil.

In articolul de astazi vom vorbi despre cuptorul incorporabil Hansa BOEI68462 si plita incorporabila Hansa BHGI61139, aparate ce alcatuiesc un pachet promotional extrem de atractiv in opinia mea. Setul de electrocasnice este disponibil la un pret accesibil, fiind perfect in orice bucatarie moderna.
Caracteristicile aparatelor sunt destul de bune. Cuptorul este alimentat electric, fiind elegant, eficient si dotat cu un numar mare de programe, in timp ce plita este alimentata pe gaz, avand in dotare 4 arzatoare si un sistem de siguranta. Consider ca aceste aparate merita achizitionate cu siguranta, reprezentand o alegere ideala si foarte avantajoasa.

Aici un pret bun pentru aceste aparate

Cuptorul Hansa BOEI68462 are un design elegant, integrandu-se perfect in orice bucatarie. Suprafata exterioara a acestuia este construita din inox, partea superioara frontala prezentand un finisaj metalic foarte stilat. Usa este confectionata din sticla, prezentand un maner cu aspect metalic extrem de practic si un set cu instructiuni pentru gatit dispuse pe geamul interior. Dimensiunile cuptorului sunt cele standard, mai exact: 59.5 cm inaltime, 59.5 cm latime si 57.5 cm adancime.

Modelul are o capacitate de 65 de litri, fiind acoperit la interior cu email, un material rezistent si usor de curatat. Ca si accesorii, acesta integreaza o tava plata. Modelul este compatibil si cu alte tipuri de accesorii, tavi sau forme de gatit.

Cuptorul este alimentat pe curent, fiind de altfel si foarte eficient. Acesta este inclus in clasa A energetica, avand un consum energetic de doar 0.79 kW/h. Puterea totala a aparatului este de 2900 de W, performantele fiind decente.
Panoul de control este dispus in partea superioara, prezentand o interfata foarte usor de utilizat. Acesta vine echipat si cu un panou LCD care afiseaza ora si permite programarea timer-ului.

Functiile de gatire sunt variate, fiind disponibile nu mai putin de opt functii care combina puterea elementelor de gatire situate in partea inferioara, respectiv superioara. Sunt disponibile atat functiile clasice, cat si functii speciale. Cuptorul vine echipat cu functiile: gatire conventionala (incalzire inferioara + superioara), gatire cu convectie( incalzire inferioara + superioara + ventilator), incalzire inferioara, grill, grill + convectie, incalzire rapida, decongelare si iluminare.
Performantele cuptorului Hansa sunt decente, rezultatele obtinute cu acesta fiind foarte bune. Un cuptor foarte bine echipat, eficient si elegant, perfect in orice bucatarie.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Plita Hansa BHGI61139 este eleganta si foarte bine lucrata. Suprafata plitei este construita din inox, gratarele fiind realizate din fonta. Inoxul are un finisaj metalic cu model. Gratarele sunt foarte rezistente, suportand si greutati mai ridicate. Calitatea constructiei este excelenta, inoxul si fonta fiind combinatia perfecta intre fiabilitate, respectiv rezistenta. Dimensiunile sunt cele standard, aceasta avand: 56 de cm latime si 48 de cm adancime.

Plita este alimentata pe gaz, avand in dotare patru arzatoare de puteri diferite, inclusiv un arzator WoK. Butoanele de control sunt dispuse in partea frontala, fiind usor de accesat.
La nivelul caracteristicilor speciale, regasim sistemul de siguranta impotriva scurgerilor de gaz si sistemul de aprindere electrica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates