miercuri, 6 ianuarie 2016

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH - REVIEW

Alaturi de cuptor si combina frigorifica, masina de spalat vase este aparatul electrocasnic cu o utilitate desavarsita. Aceasta va ajuta sa obtineti vase perfect curate, intr-un timp relativ scurt, cu un consum redus de resurse si fara efort.
Aceste aparate sunt disponibile astazi la preturi avantajoase, fiind ideal si recomandat sa va utilati bucataria cu o masina de spalat vase pentru comfortul dumneavoastra.

In articolul de astazi vom vorbi despre masina de spalat Star-Light DWV-106WH. Disponibila la un pret accesibil, aceasta impresioneaza prin prisma dotarilor, dar si prin faptul ca ofera performante aproape excelente. Masina de spalat vase are o capacitate de incarcare destul de mare, este dotata cu 6 programe de spalare si inclusa intr-o clasa energetica superioara. Aceasta ofera performante decente, asigurand o curatare eficienta, cu rezultate perfecte.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat vase

Star-Light DWV-106WH nu impresioneaza foarte mult prin prisma asptectului. Masina de spalat este alba, avand un design clasic, cu finisaje standard. In partea frontala regasim manerul, panoul de control mecanic, precum si logo-ul Star-Light. Dimensiunile sunt foarte compacte, aceasta integrandu-se la perfectie si in bucatariile mai putin spatioase. Latimea este de doar 45 de cm, adancimea fiind de 59.8 cm, respectiv inaltimea de 84.5 cm.

Cu toate ca este compacta, masina de spalat vase Star-Light poate fi incarcata cu pana la 10 seturi de vase, avand o capacitate destul de mare. Aceasta prezinta un interior bine organizat, realizat din otel inoxidabil, cu rafturi ajustabile, de o capacitate foarte satisfacatoare. Masina suporta si articolele mai voluminoase, asigurand o curatare impecabila inidiferent de situatie.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Aceasta vine echipata cu 6 programe de spalare, oferind performante ridicate si o eficienta energetica inalta. Programele de spalare disponibile sunt urmatoarele: Rapid 40 de grade, Bio/Eco 50 de grade, Super 50 de grade, Intensiv 65 de grade, Hygene 70 de grade si Prespalare. Este disponibila si optiunea incarcare la jumatate, foarte utila atunci cand doriti a spala o cantitate mai redusa de vase.
Performantele sunt ridicate, rezultatele fiind perfecte atat la spalarea vaselor mai putin murdare, cat si la spalarea vaselor cu grad de murdarie ridicat. Cele 6 programe actioneaza eficient, ingrijind si igienizand la perfectie vesela dumneavoastra.

Analizand eficienta, vom descoperi ca masina de spalat vase are un consum energetic foarte redus. Aceasta este inclusa in clasa A+ energetica, avand un consum de 0.83 kW in ciclul standard de spalare de 50 de grade. Consumul anual estimat este de 237 kW energie electrica si 3640 litri apa.

Star-Light DWV-106WH este asadar una dintre cele mai accesibile masini de spalat vase disponibile pe piata noastra. Fiind disponibila la un pret foarte atractiv si echipata cu un set de caracteristici decente, aceasta merita achizitionata cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates