marți, 26 ianuarie 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOES68465 + Plita incorporabila HANSA BHGI63112035- REVIEW

Hansa este un producator de electrocasnice cu originea in Polonia, cu o gama de produse de o calitate foarte buna. Produsele Hansa sunt recunoscute pentru raportul calitate pret favorabil, reprezentand combinantia perfecta intre calitate si fiabilitate, respectiv pret accesibil.
Cele mai bine vandute electrocasnice Hansa pe piata din Romania sunt fara discutie incorporabilele, in special cuptoarele incorporabile. La preturi avantajoase, cuptoarele Hansa vine echipate cu functii disponibile in general la modelele superioare.

In articolul de astazi vom vorbi despre cuptorul incorporabil Hansa BOES68465, cuptor ce face parte la momentul actual dintr-un pachet promotional, fiind disponibil alaturi de plita Hansa BHGI63112035 la un pret foarte avantajos. Setul complet de electrocasnice (pachetul promo) beneficiaza de o reducere de pret foarte buna, reprezentand in opinia mea o alegere perfecta.
Electrocasnicele Hansa au caracteristici destul de bune, fiind elegante, bine lucrate si bine echipate. Cuptorul este alimentat electric, avand o capacitate decenta, fiind eficient si echipat cu un numar mare de functii. Plita este alimentata pe gaz, avand in dotare 4 arzatoare si un sistem de aprindere electrica. Acestea se vor integra la perfectie in bucataria dumneavoastra, fiind atractive si disponibile la un pret deloc mare.

Aici un pret bun pentru aceste incorporabile

Cuptorul Hansa BOES68465 este in totalitate negru, avand un design foarte elegant. Acesta este realizat la dimensiunile standard, avand: 59.5 cm inaltime, 59.5 cm latime si 57.5 cm adancime.
Usa este confectionata din sticla in 3 straturi, beneficiind de un sistem usor de manevrat. Geamul interior vine cu un set de instructiuni pentru gatit tiparite. Interiorul cuptorului este acoperit cu email, material rezistent si usor de curatat cu o carpa umeda.

Capacitatea cuptorului este de 66 de litri, o capacitate standard care permite introducerea diferitelor tavi si forme pentru gatit. Ca si accesorii, modelul integreaza: o tava adanca, dar si o tava plata. Tavile sunt confectionate dintr-un material care previne lipirea si aderarea rezidurilor.

Functiile de gatire sunt numeroase, fiind disponibile nu mai putin de 8 programe. Aceste functii combina elementele de incalzire situate in partea inferioara si superioara cu ventilatorul. Cuptorul vine echipat atat cu functia de gatire conventionala care combina elementul din partea inferioara cu cel din partea superioara, cat si cu functia convectie care combina aceste elemente + ventilatorul. Mai sunt disponibile functiile: grill, grill cu suprafata mare, grill cu convectie, incalzire inferioara, incalzire rapida si decongelare. Cuptorul vine si cu iluminare interioara, oferind posibilitatea de urmarire a procesului de coacere.

Performantele in gatit ale cuptorului sunt foarte bune, acesta asigurand rezultate perfecte, implicit preparate delicioase. Setarea programelor se realizeaza foarte usor, cuptorul integrand doua butoane rotative, dar si un set de butoane capacitive. Panoul de control include si un panou LCD, oferind posibilitatea de alegere rapida a programului, temperaturii si timpului. Eficienta energetica este ridicata, cuptorul fiind inclus in clasa A energetica, cu un consum de 0.79 kW/h.

Hansa BOES68465 este asadar un cuptor perfect in orice bucatarie moderna, dovedind asta prin design-ul sau de o eleganta aparate, dar si prin excelenta functionalitate pe care o ofera.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Plita Hansa BHGI63112035 este realizata tot in culoarea neagra, asortandu-se la perfectie cu modelul de cuptor si integrandu-se la perfectie in mobila de bucatarie a dumneavoastra. Aceasta vine cu o suprafata confectionata din sticla termorezistenta si cu gratare confectionate din fonta.

Plita vine echipata cu 4 arzatoare de puteri diferite. Aceasta vine cu: un arzator WoK cu flacara dubla cu puterea de 3.5 kW, 2 arzatoare normale cu puterea si 1.8 kW si un arzator mic cu puterea de 1 kW.
Plita vine si cu un sistem de siguranta impotriva scurgerilor de gaz, dar si cu aprindere electrica.
Butoanele de control sunt dispuse in partea frontala, pentru un acces facil.

In concluzie, va recomand cu incredere sa achizitionati aceste aparate. Acestea vor satisface cu siguranta asteptarile dumneavoastra, atat in materie de design, cat si atunci cand vine vorba de functionalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates