joi, 11 februarie 2016

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5200, Full HD - REVIEW

Avantajul achizitionarii unui televizor Full HD in anul 2016 il constituie pretul. In momentul de fata, producatorii ofera spre comercializare televizoarele Full HD sau HD Ready la preturi din ce in ce mai avantajoase, piata devenind acaparata in prezent de noile modele 4K de rezolutie mai inalta. Consider ca inca mai merita sa investiti intr-un model Full HD deoarece majoritatea continutului pe care il veti gasi este disponibil in format HD sau SD.

In cazul in care doriti a va achizitiona un televizor Full HD cu performante rezonabile, care sa ofere imagini clare, va recomand sa optati pentru modelul 48J5200 al celor la Samsung. Televizorul are rezolutia FHD de 1920 x 1080 pixeli si diagonala ecranului de 121 de cm, asigurand imagini clare si vizionarea in conditii foarte satisfacatoare. Dotarile modelului sunt decente, acesta venind echipat cu un set de functii smart, un sistem audio cu puterea de 20 de W, dar si cu mai multi conectori.
Televizorul ofera un raport calitate pret favorabil, reprezentand o alegere cat se poate de avantajoasa.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Samsung 48J5200 este un televizor care se integreaza la perfectie in orice incapere. Acesta are un design modern, fiind realizat in culoarea neagra si dotat cu un suport edge. Televizorul este acoperit de un finisaj mat, fiind confectionat in totalitate din plastic. Calitatea constructiei este una decenta, dimensiunile fiind urmatoarele: 1098.7 mm latime, 638.7 mm inaltime si 73.9 mm grosime. Televizorul poate fi montat si pe un perete, fiind compatibil cu suporturile de 400 x 400 mm. Totusi, mai elegant arata pe suportul de masa integrat.

Port-urile sunt dispuse pe laterale si pe partea din spate. Televizorul vine echipat cu: 2 port-uri HDMI, 1 x USB, 1 x component, 1 x composite, 1 x audio si 1 x RJ-45. Actualul model mai vine echipat si cu Wi-Fi, fiind capabil in a se conecta fara fir la reteaua locala de internet.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Imaginile afisate sunt foarte clare, performantele la nivel de imagine fiind mai mult decat satisfacatoare. Samsung 48J5200 este un televizor cu diagonala mare, dotat cu o serie de tehnologii speciale si un ecran de calitate. Televizorul vine echipat cu un ecran LCD-LED VA, cu diagonala de 121 de cm si rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli. La nivel de imagine, remarcam urmatoarele caracteristici superioare: Mega Contrast, HyperReal Engine si Wide Color Enhancer Plus. Aceste tehnologii de procesare imbunatatesc semnificativ calitatea imaginilor, rezultand o experienta de vizionare mai realista bazata pe imagini clare, detaliate, de o buna fidelitate. Televizorul are un contrast decent si culori bune, singurul minus fiind unghiurile de vizualizare nu foarte extinse.

Sistemul audio al televizorului are puterea de 20 de W, fiind alcatuit din doua difuzoare full range cu puterea individuala de 10 W. Sunetele redate sunt perfect echilibrate, avand o claritate decenta.

In ceea ce priveste partea smart, trebuie sa amintesc ca televzorul nu vine echipat cu sistemul Tizen, oferind o functionalitate mai limitata. Interfata este prietenoasa, televizorul oferind acces la aplicatiile de baza. Acesta vine echipat cu aplicatii precum: web browser, facebook, youtube sau dailymotion, avand ca functii multimedia speciale: DLNA, Mirroring si Connect Share. Functia de mediaplayer (Connect Share) este foarte utila deoarece asigura redarea continutului multimedia stocat pe o memorie USB externa, asigurand redarea filmelor HD disponibile in numeroase formate, a continutului audio si a pozelor.

Samsung 48J200 este asadar un televizor decent, cu un raport calitate pret excelent, care cu siguranta satisface asteptarile referitoare la partea de imagine, oferind o experienta de vizionare foarte satisfacatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates