joi, 11 februarie 2016

Laptop Acer TravelMate TMP236-M-33P7 - REVIEW

Acer TMP236-M-33P7 este unul dintre cele mai accesibile laptop-uri cu procesor Intel Core i3 si unitate SSD in configuratie. Avand un pret de lista de 1950 de lei, laptop-ul este ideal pentru utilizatorii cu bugete mai putin generoase, aflati in cautarea unui dispozitiv portabil, cu performante rezonabile. Acesta face parte din cea mai recenta generatie, fiind un model al seriei P2 din anul 2015.

Un laptop decent cu dotari mai mult decat satisfacatoare ce va raspunde cu siguranta cerintelor referitoare la design, portabilitate si performante. Dispozitivul are un design elegant, fiind atractiv, compact si bine finisat, dar si echipat o configuratie hardware decenta, fiind dotat cu un set de componente entry-level. Acesta integreaza un procesor Intel din a cincea generatia cu performante satisfacatoare si o eficienta energetica ridicata, o placa video Intel HD Graphics, o memorie RAM DDR3 de 4 GB, dar si o unitate de stocare SSD cu capacitatea de 128 de GB. Un laptop decent cu un raport calitate pret favorabil, atractiv cu siguranta.

Aici un pret bun pentru acest laptop


DESIGN

Acer TMP236-M-33P7 este un laptop cu design elegant, cu un finisaj foarte rafinat. Acesta respecta elementele stilistice ale seriei P2 din care face parte, avand un finisaj liniar pe capac, respectiv un finisaj mat pe suprafata frontala. Laptop-ul este realizat in totalitate in culoarea neagra, fiind confectionat din materiale de calitate. Dispozitivul este foarte compact, oferind o portabilitate ridicata. Acesta masoara: 327 de mm lungime, 228 de mm latime si 19.65 mm grosime, avand greutatea de 1.5 kg.

PERFORMANTE

Fiind un model al seriei P2, acesta vine echipat cu un touchpad de inalta precizie, dar si cu o tastatura de calitate ce ofera o experienta foarte comfortabila.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Performantele modelului sunt decente. Acer TravelMate TMP236-M33P7 este un laptop care poate sustine atat activitatile de birou, cat si activitatile multimedia. Un laptop perfect pentru productivitate si divertisment care ofera performante rezonabile si o experienta foarte satisfacatoare in orice imprejurare. Activitatile de zi cu zi sunt gestionate la perfectie, laptop-ul asigurand viteze destul de ridicate. Cum spuneam, acesta integreaza o configuratie destul de performanta, avand la interior un procesor Intel Core i3 5005U cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 2000 de MHz, o placa video integrata Intel HD Graphics 5500, 4 GB de memorie RAM DDR 3, dar si o unitate SSD cu capacitatea de 128 de GB, cu o viteza de scriere si citire foarte ridicata.

Laptop-ul Acer vine echipat cu sistemul de operare Linux. Un sistem de operare cu o interfata destul de prietenoasa care va ajuta sa indepliniti task-urile de baza. Pentru o experienta fluenta, va recomand sa instalati sistemul de operare Windows 10.

ECRAN SI DOTARI MULTIMEDIA

Acer TMP236-M-33P7 vine dotat cu un ecran LCD-LED cu diagonala de 13.3 inch si rezolutia Full HD de 1920 x 1080. Un ecran ce ofera imagini clare si detalitate, de o luminozitate mare, ce permite vizionarea continutului in conditii ideale.

Dotarile multimedia sunt cele standard, laptop-ul fiind echipat cu o camera web HD, un microfon digital, un set de difuzoare si un cititor de carduri. Modelul nu dispune de unitate optica.

CONECTIVITATE

Pe partea de conectivitate, laptop-ul integreaza mai multi conectori, Bluetooth, dar si o conexiune Wi-Fi. Acesta vine echipat cu: 1 port USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI, 1 port audio si 1 port RJ-45.

AUTONOMIE

Autonomia de functionare este una ridicata. Laptop-ul poate fi utilizat pana la 7 ore la o singura incarcaare, fiind partenterul ideal in calatorii si deplasarile de afaceri. Acesta este foarte eficient, integrand un set de componente foarte bine optimizate, dar si un acumulator Li-Po cu 4 celule de o capacitate mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates