luni, 15 februarie 2016

Masina de spalat rufe LG F10C3QD, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

LG se afla si in topul producatorilor de electrocasnice, avand o oferta diversificata ce cuprinde frigidere, masini de spalat sau alte aparate. LG a dovedit de-a lungul timpului ca ofera calitate si fiabilitate, produsele brand-ului fiind apreciate si foarte bine cotate.

In acest articol vom vorbi despre masina de spalat LG F10C3QD, disponibila in stocurile magazinelor la un pret foarte atractiv. O masina de spalat calitativa si performanta, cu o capacitate mare de incarcare, o eficienta ridicata si foarte bine echipata. Caracteristicile si dotarile masinii sunt decente, alegerea fiind prin urmare una excelenta. Masina ofera un raport calitate pret favorabil, fiind inclusa intr-o oferta foarte atractiva si beneficiind de o reducere de 20%, utilizatorii care o comanda beneficiind de livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe

LG F10C3QD este o masina de spalat rufe entry-level care ofera o spalare de calitate cu performante ridicate. Avand ca principale atuuri: capacitatea, eficienta si fiabilitatea, aceasta va veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, fiind potrivita pentru familiile medii sau mai numeroase.

Caracteristicile acesteia sunt decente, masina beneficiind un design clasic si dotari excelente. Aceasta este realizata in totalitate in culoarea alba, avand un aspect clasic cu note stilistice moderne. Interfata de control este dispusa in partea superioara, integrand un selector rotativ pentru functii si alte butoane. Hubloul este dispus in centru, avand un diametru standard si o deschidere foarte larga de 180 de grade. Tamburul interior este confectionat din otel inoxidabil, cuva fiind alcatuita din polipropilena. Masina de spalat este realizata la dimensiunile standard, avand 85 de cm inaltime, 60 de cm latime si 55 de cm adancime.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Aceasta dispune de o capacitate de incarcare mare, de 7 kg, satisfacand inclusiv cerintele familiilor mai numeroase. Performantele sunt ridicate, numeroasele programe asigurand spalarea impecabila a articolelor obisnuite, mai delicate, murdare sau mai putin murdnare. Sunt disponibile 9 programe de spalare, dintre care: bumbac, sintetice, delicate, baby care, clatire + stoarcere si rapid de 30 de minute. Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1000 de rotatii, pentru o stoarcere performanta si foarte eficienta.

In ceea ce priveste eficienta energetica, trebuie sa specific ca masina este inclusa in clasa A++ energetica, avand un consum anual esimat de numai 194 de kWh.
Masina de spalat LG F10C3QD vine echipata cu un motor Direct Drive, atasat direct pe centrul tamburului. Acest motor asigura o stabilitate mai mare, un nivel mai redus de zgomot si o durabilitate sporita, fiind mult mai fiabil in comparatie cu alte motoare.
Nivelul de zgomot se situeaza in limitele normale, fiind de 54 de dB in etapa de spalare, respectiv de 74 de dB in etapa de centrifugare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates