vineri, 19 februarie 2016

Recenzie Pachet promo: Sistem Desktop PC HP EliteDesk 705 G2 MT + Monitor LED IPS HP Pavilion 22cw

Despre sistemele desktop HP am mai discutat si in articolele anterioare si am constatat faptul ca ofera combinatia perfecta intre calitate, fiabilitate si un raport calitate pret favorabil. HP se afla in topul producatorilor de PC-uri, avand o oferta ce curprinde atat sisteme dedicate activitatilor zilnice, cat si sisteme dedicate activitatilor mai complexe.

In articolul de astazi voi vorbi despre un sistem entry-level care poate sustine majoritatea activitatilor zilnice. Un sistem care poate rula activitatile office, multimedia si jocurile, oferind performante decente si o experienta multimedia excelenta. Este vorba de sistemul HP EliteDesk 705 G2 MT, sistem ce face parte dintr-un pachet promotional care mai are in componenta si un monitor. Pachetul promo mai include monitorul HP Pavilion 22cw cu rezolutia Full HD si diagonala de 21.5 inch. Avand pretul de lista de 2429 de lei, acest pachet promotional se adreseaza utilizatorilor care doresc a-si achizitiona un PC complet alcatuit din unitate, monitor, tastatura si mouse. Acest PC poate fi achizitionat astazi, la un pret promotional, cu livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru acest pachet promo

HP EliteDesk 705 G2 MT este un sistem desktop potrivit atat pentru utilizarea acasa, cat si pentru utilizarea la birou. Acesta vine echipat cu o configuratie hardware destul de puternica, oferind performante rezonabile si rapiditate. Cu toate ca este inclinat mai mult catre partea office, sistemul poate sustine si aplicatiile multimedia, dar si jocurile. Un sistem care face fata cu brio in majoritatea task-urilor, sistem care cu siguranta va satisface asteptarile dumneavoastra.

Configuratia hardware a sistemului este alcatuita din componente de calitate, avand in componenta: un procesor AMD A8-8650B, o placa video AMD Radeon A7, o memorie RAM DDR3 si o unitate HDD.

Procesorul are la interior 4 nuclee, ruland la frecventa de 3200 de MHz si fiind capabil sa atinga 3900 de MHz in Turbo Boost. Un procesor entry-level ce raspunde cu rapiditate, oferind viteze ridicate si gestionand la perfectie aplicatiile rulate. Placa video este integrata, oferind performante decente, implicit o grafica rezonabila in jocuri si activitatile de prelucrare. Sistemul poate rula astfel si jocurile pe setari medii, la o rezolutie decenta si la un numar decent de fps-uri. Acesta mai are in configuratie 8 GB de memorie RAM DDR3 de 8 GB, o memorie RAM adaptata la cerintele anului 2016 care asigura gestionaea excelenta si a aplicatiilor rulate in muktitasking. In ceea ce priveste stocarea, aceasta este asigurata de unitatea HDD cu capacitatea de 1 TB, o capacitate generoasa ce permite stocarea a numeroase filme, programe si jocuri. Sistemul beneficiaza asadar de o configuratie foarte satisfacatoare, oferind performante rezonabile.

Pe partea de conecivitate, sistemul vine echipat cu: 6 port-uri USB 3.0, 4 port-uri USB 2.0, 2 iesiri audio, 2 intrari audio, 2 conectori PS2, 1 conector VGA, 2 conectori DisplayPort si 1 conector RJ-45.
Sistemul mai vine echipat si cu o unitate DVD-RW.

Carcasa sistemului este de tipul Micro Tower, fiind realizata in totalitate in culoarea neagra si avand un finisaj elegant cu model. Dimensiunile sunt urmatoarele: 355 de mm adancime, 340 de mm adancime si 170 de mm latime, greutatea fiind de 6.76 kg.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Monitorul HP Pavilion 22cw este de o calitate foarte buna. Acesta vine echipat cu un ecran LCD-LED bazat pe tehnologia IPS, oferind imagini clare si naturale, dar si unghiuri extinse de vizualizare. Monitorul are diagonala de 21.5 inch si rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli, avand un aspect Wide de 16 : 9 si o suprafata anti-glare impotriva refelxiilor.

La nivelul caracteristicilor, putem observa ca monitorul are un timp de raspuns de numai 7 ms, o luminozitate puternica de 250 de cd/mp, un contrast nativ de 1.000:1 si o rata de refresh foarte buna. Caracteristicile monitorului sunt foarte satisfacatoare, rezultand o experienta de vizionare de calitate.
Acesta impresioneaza si prin design, avand un profil subtire si un suport aero extrem de elegant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates