marți, 16 februarie 2016

Recenzie Sistem Desktop PC HP 280 G1 MT cu procesor Intel® Core™ i3-41603.60Ghz, Haswell™, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics

HP se afla in topul producatorilor de sisteme desktop, avand in oferta PC-uri disponibile in configuratii dedicate pentru office, multimedia sau gaming. HP reprezinta alegerea ideala pentru utilizatorii ce doresc a beneficia de calitate si fiabilitate, oferind spre comercializare sisteme de o buna calitate, regasite in magazine la preturi destul de avantajoase.

In acest articol voi vorbi despre sistemul desktop HP 280 G1 MT, sistem ce are la baza o configuratie hardware entry-level, dedicata activitatilor office si multimedia. Acesta ofera performante decente, integrand un set de componente puternice. Fiind echipat cu un procesor Intel Core i3, sistemul poate sustine foarte bine task-urile de zi cu zi, ruland la perfectie aplicatiile uzuale de divertisment sau productivitate. Sistemul HP este unul dintre cele mai atractive sisteme din clasa entry level, avand un pret foarte bun, dar si caracteristici decente. Il recomand cu incredere, fiind un sistem care merita toata atentia. Sistemul poate fi achizitionat astazi, la un pret promotional, cu livrare gratuita si rapida.

Aici un pret bun pentru acest sistem desktop

Sistemul HP are un design foarte elegant. Carcasa Minitower a PC-ului este realizata pe culoarea neagra, avand partea frontala dotata cu un model liniar si acoperita cu un finisaj mat. Dimensiunile sistemului sunt urmatoarele: 165 de mm latime, 355 de mm adancime si 358.8 mm inaltime.

HP 280 G1 MT este un sistem desktop atractiv cu un raport calitate pret favorabil. Avand la interior o configuratie destul de performanta, acesta este capabil sa furnizeaze o experienta captivanta. Acesta ofera rapiditate, ruland fluent programele si sistemul de operare.

Sistemul HP vine echipat cu sistemul de operare Windows 8.1, licenta autentica, sistem care ruleaza excelent si absolut perfect. Microsoft pune la dispozitie gratuit si upgrade-ul pentru Windows 10, un upgrade recomandat care cu siguranta merita instalat.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Performantele sunt, cum spuneam, sunt foarte satisfacatoare. Configuratia hardware a sistemului este alcatuita din componente entry level, fiind alcatuita din: procesorul Intel Core i3 4160, placa video Intel HD Graphics 4400, memoria RAM DDR3 si unitatea HDD. Procesorul Intel Core i3 face parte din a patra generatie, fiind structurat pe o arhitectura Haswell, avand la interior doua nuclee si ruland la frecventa de 3600 de MHz. Un procesor destul de puternic, capabil sa faca fata inclusiv in activitatile ce necesita resurse mai generoase. Placa video integrata Intel HD Graphics ofera o grafica suficient de buna, ruland destul de bine aplicatiile de prelucrare si jocurile la detalii medii. Memoria RAM are capacitatea de 4 GB, fiind de tipul DDR3 cu frecventa de 1600 de MHz. Stocarea datelor este asigurata de HDD-ul cu capacitatea de 500 dde GB, capabil sa inmagazineze numeroase fisiere.

Sistemul sta bine si pe partea de conectivitate, integrand: 6 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 conector DVI, 1 conector VGA, 1 conector RJ-45, 1 x intrare microfon, 1 x intrare casti, 1 x intrare line in si 1 x intrare line out. Acesta mai vine echipat si cu o unitate DVD-RW.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates