marți, 16 februarie 2016

Combina frigorifica Star-Light CRFV-235AP, 235 l, Clasa A+, H 170 cm,Alb

Star-Light este un brand relativ nou de electronice si aparate electrocasnice care si-a propus inca de la inceput sa ofere calitate la preturi foarte avantajoase. Produsele brand-ului sunt destul de apreciate, acestea oferind echilibrul perfect intre calitate si fiabilitate, respectiv pret.

Un aparat Star-Light care mi-a atras atentia si despre care voi discuta in articolul astazi este combina frigorifica Star-Light CRFV-235AP. Disponibila la un pret de aproximativ 1000 de lei, aceasta vine in intampinare cu un set de dotari foarte satisfacatoare, avand o capacitate decenta, oferind performamte acceptabile si fiind foarte eficienta. Aceasta este potrivita pentru familiile cu un numar mediu de membri, reprezentand alegerea ideala pentru utilizatorii care nu au la dispozitie bugete generoase, dar totusi doresc a beneficia de calitate. Combina Star-Light poate fi achizitionata astazi, la oferta, cu livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica

Star-Light CRFV-235AP este o combina frigorifica care nu se diferentiaza cu nimic de aparatele altor brand-uri mai cunoscute regasite la preturi ceva mai ridicate. Avand dotari similare si un pret mai avantajos, aceasta va veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o capacitate foarte satisfacatoare si un interior bine organizat. Combina are o capacitate totala de 235 de litri, dispunand de un frigider cu capacitatea de 172 de litri si de un comgelator cu capacitatea de 63 de litri.

Frigiderul vine echipat cu iluminare interioara si termostat reglabil, fiind dotat cu 3 rafturi care pot fi ajustate, 1 compartiment pentru legume/fructe si 4 suporturi de usa. Congelatorul este dotat cu 3 compartimente, avand o capacitate de congelare de 3 kg/24 de ore. Accesoriile integrate sunt: suportul pentru oua si tava pentru gheata. Cu o asemenea capacitate si astfel de organizare, combina va oferi cu spatiu suficient pentru depozitarea alimentelor de orice tip.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

La exterior, Star-Light CRFV-235AP ne intampina cu un design clasic, avand culoarea alba, doua usi si manerele dispuse pe verticala. Dimensiunile sunt foarte compacte, combina avand: 170 de cm inaltime, 54 de cm latime si 61 de cm adancime. Greutatea este de 55 de kg.

In ceea ce priveste performantele, aceasta vine echipata cu un sistem de racire static care mentine alimentele proaspete pentru perioade de timp rezonabile. Sistemul de racire static asigura un mediu ideal pentru depozitarea alimentelor, mentinand o umiditate buna si temperaturi relativ constante. Frigiderul dispune de un sistem automat de dezghetare, congelatorul necesitand decongelarea manuala la anumite perioade de timp.

Consumul energetic este unul foarte redus. Clasa A+ energetica asigura un consum cu pana la 20% mai scazut, pentru economii la factura de electricitate. Consumul anual este de 221 de kW, de 110 lei mai exact. Nivelul de zgomot este de 41 de dB, fiind asigurata astfel o functionare foarte silentioasa.

Raportul calitate pret favorabil, dotarile decente si eficienta energetica excelenta fac din acest aparat un aparat care merita toate atentia. Analizand toate aceste aspecte, nu pot decat sa va recomand cu incredere combina frigorifica Star-Light CRFV-235AP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates