sâmbătă, 27 februarie 2016

Sistem Desktop PC ASUS M70AD-RO003D cu procesor Intel® Core™ i5-44603.20GHz Haswell™, 8GB, 1TB + 8GB SSHD, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 7603GB, Free DOS, Silver, Mouse + Tastatura

In acest articol vin cu o recomandare adresata utilizatorilor cu asteptari ridicate, aflati in cautarea unui sistem desktop cu performante superioare, care sa ruleze inclusiv jocurile sau activitatile mai solicitante. Voi vorbi despre un sistem desktop Asus care face parte din cea mai recenta generatie si care vine in intampinare cu un set de caracteristici superioare.

Asus M70AD-RO003D este unul dintre cele mai atractive sisteme desktop din oferta curenta, un sistem desktop entry-level dedicat performantelor ce vine echipat cu o configuratie de ultima generatie, alcatuita din componente foarte performante. Sistemul are la interior un procesor Intel Core i5 din a patra generatie, o placa video GTX de la NVIDIA, o memorie RAM DDR3 generoasa si o unitate de stocare SSHD cu o capacitate mare. Sistemul are un pret de lista de 3249 de lei, beneficiind de o reducere generoasa in momentul de fata. Poate fi achizitionat astazi, la un pret promotional, cu livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru acest sistem desktop


Asus M70AD-RO003AD este un sistem impresionant, remarcabil si prin design. Acesta prezinta o constructie eleganta, cu finisaje de inalta clasa. Design-ul minimalist cu unghiuri ascutite distincte si un finisaj metalic deosebit ii confera o nota stilistica aparte. Partea frontala vine cu un model liniar, aici regasindu-se logo-ul Asus, o parte dintre port-uri, precum si unitatea optica. In ceea ce priveste dimensiunile, sistemul masoara: 175 de mm latime, 433.37 de mm adancime si 412.38 de mm inaltime. Sistemul Asus este un sistem bine construit, avand o greutate de 9.8 kg.

Conectivitatea este extinsa, fiind disponibile: 6 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x DVI, 1 x RJ45, 1 x PS2 si mai multe intrari audio pentru casti, microfon si un sistem 5.1 dedicat. Sistemul mai vine echipat cu un cititor de carduri, respectiv o unitate DVD-RW.
Asus M70AD-RO003AD este un sistem dedicat in special activitatilor multimedia. Acesta ofera un nivel ridicat de performanta si productivitate, indiferent de domeniul de utilizare. Sistemul poate fi utilizat intr-o gama larga de activitati, de la cele de baza, pana la cele mai complexe. Avand la interior componente de ultima generatie, sistemul asigura performante exceptionale, respectiv o experienta multimedia foarte captivanta.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Configuratia hardware este alcatuita din: procesorul Intel Core i5-4460 din a patra generatie, placa video dedicata NVIDIA GTX760, memoria RAM DDR3 si unitatea SSHD. Procesorul este de tip Quad-Core, avand la interior 4 nuclee. Acesta ruleaza la frecventa de 3200 de MHz (pana la 3400 de MHz in Turbo Boost) si dispune de 8 MB de memorie cache, fiind vorba de un procesor foarte puternic si extrem de capabil sa faca fata task-urilor mai solicitante. Placa video dedicata de la NVIDIA echipata cu 3 GB de memorie GDDR5 asigura o grafica superioara in activitatile de prelucrare si in jocuri, ruland la detalii grafice inalte inclusiv jocurile recent lansate. Sistemul mai are in configuratie 8 GB de memorie RAM DDR3 cu frecventa de 1600 de MHz si o unitate de stocare cu capacitatea de 1 TB + 8 GB de tipul SSHD ce asigura viteze de scriere/citire mai ridicate in comparatie cu un HDD standard.
In ceea ce priveste sursa, aceasta are puterea de 300 de W, furnizand suficienta putere inclusiv in activitatile ce necesita resurse puternice.

Asus M70AD-RO003AD este asadar un sistem cu performante exceptionale, potrivit in special pentru utilizatorii activi care doresc a obtine o experienta multimedia de calitate bazata pe rapiditate. In opinia mea, sistemul merita achizitionat cu incredere, avand un pret corect, in raport excelent cu toate caracteristicile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates