sâmbătă, 13 februarie 2016

Masina de spalat rufe Sharp ESFC8104W3EE, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Calitatea electrocasnicelor producatorului Sharp este fara discutie una excelenta. Cu toate ca nu are o gama atat de diversificata, precum nici o prezenta atat de puternica pe piata romaneasca, Sharp compenseaza prin gama de aparate de o buna calitate, regasite in magazine la preturi foarte avantajoase. Alegerea unui produs Sharp reprezinta o alternativa ideala, care cu siguranta merita luata in calcul. In articolul de astazi voi vorbi despre o masina de spalat Sharp care mi-a atras atentia datorita caracteristicilor decente, dar si datorita pretului accesibil.

Este vorba despre modelul ESFC8104W3EE, o masina de spalat cu o capacitate de 8 kg, 15 programe de spalare, cu performante ridicate si o eficienta energetica mare. Masina beneficiaza de o reducere de pret considerabila, fiind inclusa in momentul de fata intr-o oferta foarte avantajoasa. In opinia mea, aceasta merita achizitonata cu incredere, fiind atractiva prin prisma mai multor aspecte.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe


Masina de spalat Sharp ESFC8104W3EE beneficiaza de un design clasic, fiind realizata in culoarea alba. Aceasta vine echipata cu un hublou cromat de dimensiuni generoase, cu diametrul de 33 de cm.
Dimesniunile sunt cele standard, mai exact: 84.5 cm inaltime, 59.7 cm latime si 55.7 cm adancime. Masina are o greutatea de 76.5 kg, fiind confectionata din materiale de o foarte buna calitate.
Stabilitatea in timpul centrifugarii este una ridicata, design-ul special cu striatii pe laterale asigurand vibratii minime in timpul acestei etape, dar si un zgomot mai redus. Nivelul de zgomot in etapa de spalare este de 58 de dB, zgomotul in timpul centrifugarii fiind de 76 de dB.

Panoul de control este dispus in partea superioara, interfata fiind una foarte prietenoasa. Masina vine echipata cu un selector rotativ pentru programe, un set de butoane pentru optiuni, dar si cu un ecran LCD care arata toate informatiile referitoare la programul de spalare ales.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Capacitatea de incarcare este de 8 kg, tamburul avand volumul de 55 de litri si fiind confectionat din otel inoxidabil. Putem observa ca viteza de centrifugare este de 1000 rotatii pe minut.
Cu o asemenea capacitate, masina va putea raspunde cerintelor unei familii mai numeroase, asigurand curatarea unei cantitati generoase in cat mai putine cicluri de spalare.

Programele de spalare sunt numeroase, fiind disponibile nu mai putin de 15 programe. Masina vine echipata cu urmatoarele programe: bumbac, lana, sintetice, delicate, mix, spalare manuala, sport, eco, camasi/bluze, prespalare, extra-clatire, rapid 12 minute, rapid 15 minute, baby care si night wash. Este disponibila si functia de programare intarziata. Pentru incarcaturile mai reduse, exista sistemul Eco-Logic care reduce timpul si consumul de resurse la jumatate.
Performantele la spalare sunt foarte bune, rezultatele obtinute fiind impecabile.

Eficienta energetica este una excelenta, masina fiind inclusa in clasa A+++ energetica. Aceasta are un consum foarte redus, asigurand economii la factura de electricitate.
In ceea ce priveste caracteristicile superioare, acestea sunt urmatoarele: controlul balansului, sistemul de siguranta impotriva copiilor si sistemul de detectare spuma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates