sâmbătă, 27 februarie 2016

Recenzie Televizor LED LG, Game TV, 108 cm, 43LF510V, Full HD

LG 43LF510V este unul dintre cele mai accesibile televizoare Full HD din oferta actuala, un televizor potrivit pentru utilizatorii cu bugete nu atat de generoase care doresc a beneficia de imagini clare, precum si de o experienta de vizionare satisfacatoare. Performantele modelului sunt rezonabile, acesta venind echipat cu un ecran de calitate, dar si cu un set de caracteristici superioare.

Modelul utilizeaza un ecran LCD-LED bazat pe tehnologia IPS, oferind imagini clare si naturale, dar si unghiuri extinse de vizualizare. Televizorul mai vine echipat cu tehnologii speciale pe partea de imagine, dar si cu un alte caracteristici superioare. Actualul model poate fi achizitionat astazi, la un pret foarte atractiv, cu livrare rapida si gratuita. In opinia mea, alegerea este una foarte inspirata, pretul, dar si caracteristicile decente fiind aspectele care stau la baza acestei alegeri.

Aici un pret bun pentru acest televizor


LG 43LF510V este un televizor cu aspect elegant, cu o estetica ce respecta liniile stilistice ale seriei anului 2015 din care face parte. Modelul este realizat in totalitate in culoarea neagra, avand un finisaj mat si fiind foarte stilat. Televizorul este si foarte bine lucrat, avand carcasa realizata din plastic, rama ecranului foarte subtire si un suport de masa cu 2 picioare care asigura o stabilitate ridicata. Dimensiunile modelului sunt destul de compacte, mai exact: 975.5 mm latime, 582.4 mm inaltime si 81.5 mm grosime. Greutatea este 8.1 kg. Televizorul LG se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra, avand un design elegant si o diagonala suficient de mare care sa ii permita sa fie perfect atat in dormitor, cat si in sufragerie.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Performantele la nivel de imagine sunt foarte satisfacatoare. Televizorul LG vine echipat cu un ecran LCD-LED, bazat pe tehnologia IPS. Ecranul este de o calitate buna, asigurand culori naturale, un contrast rezonabil, dar si unghiuri extinse de vizualizare. Diagonala ecranului este de 108 cm, rezolutia fiind cea Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Experienta de vizionare este una foarte placuta, televizorul LG reproducand cu fidelitate continutul afisat. Asta si datorita tehnologiilor speciale Triple XD Engine, Active Noise Reduction si Dynamic Color Enhancer care imbunatatesc fidelitatea imaginilor si care asigura o procesare foarte eficienta. Imaginile HD sau SD arata asadar perfect pe ecranul televizorului, continutul TV sau filmele fiind redate foarte bine

Sistemul audio al modelului are puterea totala de 10 W. Producatorul a echipat acest televizor cu doua difuzoare de 5 W care asigura sunete destul de puternice, de o claritate decenta. La nivel audio, remarcam caracteristicile superioare: Dolby Digital, Virtual Surround si Clear Voice II.

Pe partea multimedia, televizorul LG integreaza functia de media player, functie care va permite sa redati filme, continut video si audio de pe o memorie USB externa. Acesta este compatibil cu numeroase formate, asigurand redarea comtinutului disponibil pe stick sau pe un HDD extern. Televizorul mai vine echipat si cu 3 jocuri: Monster World, Bobble Pong si Valentine.
Tunerul integrat este digital, utilizand standardul DVB-C/T2/S2 si asigurand receptionarea canalelor TV in format SD sau HD 1080i. Pe partea de conectivitate, televizorul integreaza: 1 port HDMI, 1 port scart si un slot CI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates