marți, 2 februarie 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil rustic Hansa BOES68120090 + Plita incorporabila rustica Hansa BHG63100020 - REVIEW

Daca va aflati in cautarea aparatelor electrocasnice de bucatarie, dar nu aveti la dispozitie un buget mare, va recomand sa optati pentru aparatele unui brand care ofera calitate si la preturi mai avantajoase. Este vorba de produsele brand-ului Hansa, producator cu originea in Polonia ce are in oferta electrocasnice incorporabile, dar si alte tipuri de aparate. Electrocasnicele Hansa sunt apreciate datorita faptului ca sunt calitative, fiabile, dar si disponibile la preturi competitive.

In articolul de astazi vom vorbi despre setul de electrocasnice alcatuit din: cuptorul incorporabil Hansa BOES681120090 si plita incorporabila Hansa BHG63100020, aparate incorporabile de bucatarie, cu aspect vintage, elegante si foarte bine echipate.
Acest pachet promotional este disponibil la un pret accesibil, reprezentand o alegere perfecta si integrandu-se la perfectie intr-o bucatarie moderna.

Aici un pret bun pentru aceste aparate electrocasnice

Cuptorul Hansa BOES681120090 se remarca in primul rand datorita design-ului. Acesta are un aspect rustic, integrand un set de elemente stilistice vintage. Cuptorul este realizat in culoarea neagra, fiind echipat cu elemente clasice. Manerul este cromat, la fel si butoanele de control, aspect ce denota o eleganta aparte. Modelul este construit la dimensiunile standard, avand: 59.5 cm inaltime, 59.5 cm lungime si 57.5 cm adancime. Prin urmare, se va integra la perfectie in mobila de bucatarie.

Cuptorul are capacitatea de 66 de litri, fiind dotat cu iluminare, ghidaje ce permit pozitionarea tavilor pe mai multe nivele si cu un geam de protectie realizat din 3 straturi. Suprafata interiorului este acoperita cu email, material rezistent si usor de curatat. Ca si accesorii, cuptorul integreaza: 1 tava adanca si 2 tavi plate, fiind compatibil si cu tavile sau formele gasite in comert.

Combinand design-ul clasic cu dotarile moderne, acesta va asigura gatirea alimentelor in conditii excelente. Dotarile sunt foarte bune, cuptorul fiind echipat cu 10 functii. Sunt disponibile atat functii standard, cat si functii speciale, functii precum: gatire conventionala, gatire cu convectie, incalzire inferioara, incalzire superioara, grill, decongelare.

Eficienta energetica este ridicata, cuptorul fiind inclus in clasa A+ energetica si avand un consum de curent redus. Acesta consuma doar 790 de W/h, o cantitate redusa de energie care nu aduce costuri ridicate la factura de electricitate.

Hansa BOES681120090 este asadar un cuptor performant si elegant, deosebit prin design, capabil sa ofere rezultate perfecte, mai exact preparate excelente. Acesta va permite sa aveti control total asupra timpului de preparare, al temperaturii si al elementului de incalzire ideal in functie de caz, rezultand de aici gatirea in conditii excelente.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Plita Hansa BOES61120090 este alimentata pe gaz, avand in dotare 4 arzatoare si un sistem de aprindere electrica. Aceasta este realizata din materiale de o calitate decenta, fiind construita din inox. Plita este disponibila in culoarea neagra, fiind acoperita de un material nu atat de usor de curatat si care retine destul de usor murdaria. Gratarele sunt realizate din email, fiind destul de rezistente.

Arzatoarele au diferite puteri: arzatorul mic are puterea de 1 kW, arzatorul mare puterea de 2.6 kW, cele doua arzatoare medii avand puterea de 1.65 kW. Sistemul de aprindere functioneaza impecabil, sistemul de siguranta fiind de asemenea foarte bun. Panoul de control este dispus in partea laterala, oferind un control facil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates