miercuri, 17 februarie 2016

Recenzie Televizor LED Star-Light, 107 cm, 42DM2000, Full HD

Star-Light este un brand fara prea multa experienta, dar care a dovedit in scurta perioada de existenta ca este capabil sa ofere calitate si fiabilitate la preturi extrem de avantajoase. Produsele Star-Light se adreseaza in special utilizatorilor cu bugete limitate care doresc a achizitiona un produs ieftin de calitate, decent ca si performante.

Star-Light 42DM2000 este unul dintre cele mai noi si accesibile televizoare din gama anului 2016.
Acesta ofera imagini clare si naturale, fiind dotat cu un ecran Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu diagonala de 107 cm. Performantele televizorului sunt mai mult decat satisfacatoare, acesta fiind decent pe partea de imagine, sunet, conectivitate si functionalitate. Modelul Star-Light este asadar unul dintre cele mai atractive televizoare din aceasa categorie de pret, reprezentand o alegere ideala. Televizorul poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la promotie si beneficiind de o reducere de pret considerabila, dar si de livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Star-Light 42DM2000 este un televizor destul de performant, cu un aspect elegant. Acesta beneficiaza de un design complet reproiectat, fiind un model ultra-slim, cu o rama foarte ingusta si un suport de masa practic. Finisajele sunt foarte bine realizate, calitatea constructiei fiind una decenta. In ceea ce priveste dimensiunile, acestea sunt urmatoarele: 947 x 593 x 145 de mm cu stand. Televizorul este foarte usor de montat, fie ca il montati pe un perete sau pe stand.

Televizorul Star-Light are diagonala ecranului de 107 cm, fiind potrivit in orice incapere si integrandu-se la perfectie. Ecranul LCD-LED de 60 de Hz cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 ofera imagini de inalta fidelitate, fiind capabil sa reproduca toate detaliile unei surse digitale. Performantele la nivel de imagine sunt rezonabile, experienta de vizionare fiind una foarte satisfacatoare. Televizorul are un contrast decent, o luminozitate puternica si unghiuri de vizualizare extinse, asigurand imagini clare, realiste si naturale. Contrastul nativ al televizorului este de 1.500:1, un contrast absolut decent care garanteaza un nivel bun de negru. Luminozitatea este de 250 cd/mp, in timp ce unghiurile de vizualizare sunt de pana la 178 de grade. Timpul de raspuns este de 8 ms, pentru cursivitatea imaginilor in miscare.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Calitatea sunetelor este de asemenea una decenta. Televizorul utilizeaza un sistem audio stereo, alcatuit din doua difuzoare full range de o putere rezonabila, asigurand sunete de o claritate satisfacatoare.

Televizorul Star-Light nu dispune de functii smart. Dar totusi, acesta vine cu o functie foarte utila, fiind echipat cu functia de media player. Televizorul poate reda continutul stocat pe o memorie externa, asigurand redarea redarea contiutului video (filme HD), audio si a pozelor.

Televizorul vine echipat si cu un tuner digital DVB-T/C, receptionand canalele TV la o buna calitate, la rezolutii inalte. Acesta dispune si de un slot CI+ care elimina necesitatea unui set-top-box prin imperecherea cu un modul CAM de la operator. Modelul sta bine si pe partea de conectivitate, integrand 3 intrari HDMI, 1 port USB 2.0, dar si alti conectori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates