duminică, 7 februarie 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEW68472 + Plita incorporabila Hansa BHGW63111035 - REVIEW

Despre electrocasnicele Hansa am mai discutat si in articolele anterioare si pot spune ca am avut numai cuvinte de lauda despre acestea. Impresia lasata de aparatele producatorului polonez a fost una foarte placuta, electrocasnicele brand-ului Hansa dovedindu-si calitatea si fiabilitatea. Un alt aspect care ma determina sa recomand aceste produse tine de raportul calitate pret. In ciuda faptului ca sunt comercializate la preturi accesibile, electrocasnicele Hansa sunt alcatuite din materiale calitative, beneficiaza de design-uri moderne si vin echipate cu functii sau caracteristici superioare.

In articolul de astazi vom vorbi despre setul de electrocasnice alcatuit din cuptorul incorporabil Hansa BOEW68472 si plita incorporabila Hansa BHGW63111035. Un set de electrocasnice atractiv ca si pret ce are in componenta un cuptor electric cu opt functii inclus in clasa A energetica si o plita alimentata pe gaz cu patru arzatoare si un sistem de aprindere electric. Acest set de electrocasnice impresioneaza si prin design, integrandu-se la perfectie in bucataria dumneavoastra. Un pachet promotional care in opinia mea merita achizitionat cu siguranta, pretul, dar si dotarile decente fiind aspectele care stau la baza acestei alegeri.

Aici un pret bun pentru aceste aparate

Hansa BOEW68472 se evidentiaza ca fiind un cuptor incorporabil modern, cu un design elegant. Acesta este construit la dimensiunile standard, avand: 59.5 cm latime, 59.5 cm inaltime si 57.5 cm adancime. Prin urmare, nu veti fi nevoit sa efectuati nici un fel de modificari atunci cand il veti integra in mobila de bucatarie.

Suprafata frontala a cuptorului este realizata in culoarea alba, aici regasindu-se panoul de control si afisajul LCD. Modelul dispune de doua selectoare rotative ce permit setarea temperaturii si a functiei, dar de un display care afisaza ceasul si permite programarea timer-ului.
Usa este confectionata din sticla, zona interioara fiind realizata din email si acoperita de insertii catalitice. Insertiile catalitice au rolul de a absorbi murdaria si rezidurile formate in timpul procesului de gatire, rezultand curatarea mai usoara a cuptorului.

In ceea ce priveste capacitatea, aceasta este de 66 de litri. O capacitate standard care cu siguranta va raspunde cerintelor dumneavoastra. La interior, cuptorul vine echipat cu ghidaje, oferind optiunea de amplasare a tavii pe diferite nivele. Ca si accesorii, acesta integreaza o tava plata pentru copt, gratarele telescopice putand fi achizitionate separat.

Functiile de gatire sunt numeroase, fiind practic puse la dispozitie urmatoarele functii: gatire conventionala (incalzire inferioara + superioara), gatire cu convectie (incalzire inferioara + incalzire superioara + ventilator), grill, grill cu suprafata mare, grill cu convectie, incalzire rapida si decongelare. Mai este disponibila si functia de iluminare care nu activeaza nici un element de incalzire, utila in procesul de curatare.

Cuptorul este eficient din punctul de vedere al curentului consumat. Acesta este inclus in clasa A energetica, avand un consum de energie de 0.79 kW pe ora.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Plita Hansa BHGW63111035 este alimentata pe gaz. Aceasta are un design modern care se asorteaza la perfectie cu cel al cuptorului, fiind realizata la dimensiunile standard. Calitatea constructiei este decenta, suprafata fiind confectionata din sticla termorezistenta vopsita in alb, iar gratarele fiind confectionate din fonta.

Plita are in componenta patru arzatoare, de puteri diferite. Aceasta integreaza: 1 arzator mic cu puterea de 1 kW, 2 arzatoare normale cu puterea de 1.8 kW si un arzator WoK cu puterea de 2.8 kW. Butoanele de control sunt dispuse in partea frontala, fiind extrem de usor de accesat. Plita vine echipata cu un sistem de aprindere electric, dar si cu un sistem de protectie impotriva scurgerilor de gaz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates