vineri, 31 octombrie 2014

Televizor Smart LED Toshiba, 80 cm, Full HD, 32L3433DG

Toshiba 32L3433DG este un televizor foarte accesibil ca pret si foarte bun in privinta caracteristicilor,fiind dotat cu functii smart si rezolutie full hd a ecranului.
Vine cu un design foarte modern si bine realizat care se va integra perfect in orice incapere.
In ceea ce priveste calitatea imaginilor,aceasta este excelenta,toate scenele fiind reproduse cu acuratete si maxima.
Culorile arata foarte vii si naturale,foarte bine saturate,iar contrastul este foarte ridicat.
Caracteristici speciale ale imaginii:rezolutie de 1920x1080p(full hd),contrast dinamic de 25000:1,timp de raspuns foarte scazut,de numai 8 ms,amr 200(rata de reimprospatare ridicata,asigura reproducerea scenelor in miscare fara neclaritati),reducerea digitala a zgomotului.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

Sunetul este redat de difuzoarele stereo tip nicam cu puterea totala de 12 W,ce vin cu tehnologiile dolby si virtual surround plus.
Avem acces si la functii smart,o gama larga de aplicatii din toate categoriile(ex. social,youtube,weather,web browser)fiind puse la dispozitie.
Functia de media player inclusa pe Toshiba 32L3433DG ne permite sa redam filme la calitate full hd,muzica si poze direct din interfata televizorului,fara necesitatea altor dispozitive.
Este compatibil cu toate formatele,iar ca medii de stocare compatibile gasim stick usb si hdd extern.
O alta varianta extrem de interesanta ar fi partajarea continutului prin dlna cu ajutorul unui server dlna creat in pc-ul nostru.
Receptionarea canalelor tv este asigurata de tunerul dvb-c/t integrat si se realizeaza in mod digital hd la super calitate.
Alte caracteristici:-conectivitatea:acces la retea prin wireless sau cablu lan(rj-45);slot ci+;porturi hdmi,component,compozit,scart,vga;usb 2.0.

In concluzie,pot spune despre cest televizor ca este un produs foarte bun care isi merita din plin toti banii.
Il recomand cu incredere!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates