luni, 13 octombrie 2014

Televizor 3D LED Sharp, 106 cm, Full HD, LC42LE771

LC42LE771 face parte din noua gama de televizoare a producatorului nipon,de curand disponibila pe piata..Este televizor non-smart,dar vine cu niste caracteristici tehnice foarte bune.
In primul rand voi vorbi de imagine.Este dotat cu un ecran led cu rezolutia full hd 1080p care va afisa imaginile la o claritate excelenta,toate detaliile fiind reproduse cu acuratete maxima,culorile arata foarte natural,iar scenele in miscare sunt redate fara pic de neclaritati,asta datorita tehnologiei active motion 300 hz.
Calitatea imaginii va va impresiona cu siguranta,televizoarele sharp fiind recunoscute a fi foarte bune pe partea video.
Dar pe langa imagine acest televizor vine si cu alte fucntii foarte interesante si utile.

                     Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

          Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale produsului


Sunetul este redat de difuzoarele stereo cu puterea totala de 16 W care produc un sunet clar si puternic si vin cu tehnologia dolby digital plus.
Cu ajutorul playerului multimemdia vom putea reda filme la calitate full hd,mzucia si poze.
Este compatibil cu toate formatele video si audio,iar ca medii de redare suporta stick usb si hdd.
Cu toate ca nu este un model smart acesta poate fi conectat la retea.Folosind functia dlna vom putea partaja continut media de pe un server media local din pc.
Receptionarea canalelor tv este asigurata de tuenrul integrat dvb-c/t si se realizeaza in mod digital.Veti receptiona intreaga grila de canale sd si hd a operatorului de cablu,fara a mai avea nevoie de un set top box extern.
Conectivitatea este foarte bogata si include porturi hdmi,scart,av,d-sub,component,slot ci+ si usb.
Ca accesorii incluse vom gasi 4 perechi de ochelari 3D pasivi(polarizati) care ne permit sa vizionam continut 3D la o calitate deosebita.
Caracteristici speciale:miracast,remote app,VOD ready si aquos net.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates