luni, 27 octombrie 2014

Televizor Smart 3D LED Panasonic TX-40AS640E, 102 cm, Full HD

Panasonic TX-40AS640E este un televizor cu design ultra-modern,foarte calitativ,ce aduce functii smart si o calitate surprinzatoare a imaginii,
Ecranul de tip edge-led cu diagonala 102 cm si rezolutie hd va afisa imaginile la o claritate excelenta,fiind dotat cu tehnologii speciale.
Backlight blinking asigura miscarea cursiva,comparativ cu ce vedem la cinema,iar rata de reimprospatare de 100 Hz ofera claritate asupra scenelor in miscare.
Contrastul este mare,iar culorile sunt reproduse cu acuratete maxima,naturale,bine saturate,in timp ce nivelul de negru in scenele intunceate este excelent.

                    Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului


Alte caracteristici ale imaginii:brilliant contrast,content optimizer plus,clear panel.
Deci,o calitate excelenta a imaginilor care va va impresiona.
Sunetul este redat de difuzoarele stereo integrate care au o putere maxima de 20W si produc un sunet foarte clar si precis.
Acestea includ tehnologiile:dts 2.0,dolby digital plus si vr audio true surround.
Functiile smart ne ofera acces la aplicatii si continut video,browser web,screen mirroring,hbb tv,cloud si partajare fisiere multimedia prin dlna.
Functia de mediaplayer permite redarea fisierelor video in format hd,fisiere audio si poze prin intermediul partajarii sau de pe un hdd extern sau stick.
Receptionarea canalelor tv se realizeaza in format digital prin tunerul dvb-c/t incorporat la super calitate.
Alte caracteristici:-conectivitatea include porturi hdmi,usb,iesire audio,slot cam ci+ si wi-fi integrat.
Iese in evidenta prin designul foarte modern si bine realizat cu rama subtire si suportul de masa liniar care ii confera o nota de eleganta aparte.
Acestea fiind spuse,recomand acest televizor de la panasonic,fiind un produs super calitativ si elegant,accesibil ca pret.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates