luni, 20 octombrie 2014

Televizor LED Smart TV Horizon, 107 cm, Full HD, 42HL757

Horizon 42HL757 este un televizor led full hd cu diagonala de 106 cm care va afisa imaginile extrem de clar si bine.
Este dotat cu functii smart si media player.
Are un design foarte modern si elegnat care se va integra perfect perfect in camera unde va fi amplasat.
Daca intram in detalii tehnice vom descoperi ca vine cu un display edge led cu rezolutia de 1920x1080,contrast nativ de 1000:1,luminozitate 250 cd/mp,rata de reimprostpapre de 100 hz,perfecta pentru scenele rapide,in miscare.

                       Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Sunetul este redat de difuzoarele stereo cu puterea totala de 16W,sunetul reprodus fiind foarte clar,asta datorita tehnologiei dolby digital plus.
Fucntia de mediaplayer ne permite sa redam filme hd,muzica si poze folosind un mediu de stocare extern(hdd sau stick) la cea mai buna calitate.
Functiile smart ne ofera acces la o gama aplicatii de toate felurile,cum ar fi facebook,twitter,youtube accuweather,flicker,netflix,browser opera si altele prin intermediul portalului apps.
Receptionarea canalelor tv este asigurata de tunerul DVB-C/T si se realizeaza in mod digital hd.
Veti receptiona intreaga grila a operatorului(inclusiv canale criptate cu ajutorul unui modul cam ci+) la super calitate,fara a mai avea nevoie de un STB extern.
Conectivitatea:wi-fi ready(dongle wi-fi inclus),rj-45,slot cam ci+,iesire audio coaxiala,scart,component,doua porturi hdmi si usb 2.0.
Acestea fiind spuse,recomand cu incredere acest televizor datorita functiilor,caracteristicilor si a preului foarte accesibil la care este comercializat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates