miercuri, 22 octombrie 2014

Televizor LED Sharp, 126 cm, Full HD, LC-50LD265E

Sharp LC-50LD265E este un televizor modern care iese in evidenta prin desginul atragator,diagonala mare a ecranului,functia de mediaplayer si prin calitatea imaginilor afisate.

Un televizor care face parte din noua gama aparuta pe piata anul acesta,fiind comercializat la un pret foarte competitiv.

Calitatea imaginilor este foarte buna,ecranul full hd led asigura imagini luminoase,vii si spectaculoase,culori naturale,contraste puternice si scene in miscare redate fluent,fara neclaritati.

Sunetul reprodus are o calitate foarte buna,difuzoarele stereo cu puterea de 16 w produc un sunet bogat si plin de claritate.Acestea includ tehnologiile dolby digital si dts 2.0.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
           Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale produsului

Functia de mediaplayer permite redarea filmelor la calitate full hd,muzica si poze direct pe televizor,fara necesitatea unui alt dispozitiv,doar un stick sau hdd extern.

Receptionarea canalelor-este necesar doar sa conectati cablul tv si veti beneficia de canale digitale si hd,intreaga grila a operatorului fiind disponibila fara a avea nevoie de un set-top-box.

Conectivitatea-vine cu doua porturi hdmi pentru conectarea multiplelor surse media hd,scart,component,slot ci+,iesire audio si port usb 2.0.

Alte caracteristici:-greutate 14.7 kg,consum energetic de 83 W,functie epg(electronic program guide),aquos link,hdmi cec si functie hdmi arc(audio return channel) pentru transmiterea sunetului din televizor intr-un receiver/sisstem home cinema/sound bar.

Acestea fiind spuse,recomand acest televizor,fiind un produs exceptional in ceea ce priveste calitatea si un produs ieftin in ceea ce priveste pretul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates