marți, 28 octombrie 2014

Masina de spalat Beko WMB 51031PT, 1000 Rpm, Clasa A+, 5 kg, Display, Alb

Beko WMB 51031PT este o masina de spalat rufe care se remarca prin eficacitatea energetica,functiile si programele variate cu care este dotata.
Are o capacitate de incarcare de pana la 5 kg,o viteza de centrifugare de 1000 rpm si un numar mare de programe.
In ceea ce priveste consumul energetic,aceasta face parte din clasa A+ cu 0.74 kw consumati la un ciclu standard de spalare.
Programele,11 la numar,o gama variata din care putem alege.
Avem disponibile:program bumbac,lana sintetice,mix,spalare manuala,consum redus de energie,prespalare,extra-clatire,dark care,daily express,baby si stoarcere+evacuare.

                    Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat

            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Daily express-program rapid de doar 39 de minute care permite incarcarea maxima si spalarea la 30 de grade,special pentru hainele mai putin murdare.
Programul baby care este dedicat copiilor si ofera performante superioare in fazele de spalare si clatire prin adaugarea mai multor etape la o cantatate de detergent mai scazuta.
Dark care-special pentru rufele inchise la culoare.Spalarea este facuta la 30 de grade,iar viteza rotatiilor redusa pentru ca acestea sa nu fie deteriorate.
Caracteristici si functii speciale:termostat reglabil,reglare temperatura,functia pet;selector centrifugare,sistem de reglare al consumului.
Tehnologii speciale regasite in Beko WMB 51031PT:sistem siguranta impotriva copiilor,protectie impotriva inundatiilor.
Display-ul led este un element foarte util in dotarea masini de spalat,acesta oferind informatii despre etapa de spalare curenta si timpul ramas.
Functia amanare pornire permite programarea cu intarziere a programului cu pana la 19 ore.Astfel spalarea se va face in intervalul dorit,fara alta interventie suplimentara din partea noastra.
Alte caracteristici:rezistenta hi-tech de tip nichelata asigura o durabilitate sporita in timp,fiind rezistenta la factori externi cum ar fi coroziunea sau calcarul care se depune.

In concluzie,o masina de spalat care se dovedeste exceptionala din toate punctele de vedere.
Un produs cu adevarat calitatativ.
Recomand!

Masina de spalat poate fi achizitionata si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates