miercuri, 1 octombrie 2014

Televizor Smart 3D LED Sony, 164 cm, Ultra HD, 65X8505

Sony 65X8505 este un televizor premium extraordinar,cu caracteristici impresionante,capabil sa ofere o experienta multimedia si vizuala incredibila.
Fiind dotat cu un ecran 4K,acesta va afisa imaginile la cea mai inalta calitate posibila,beneficiind de peste 8 milioane de pixeli,de 4 ori mai mult fata de un televizor full hd.
Pe partea video vine cu procesorul de imagine 4k X-reality pro,afisaj triluminos,motionflow xr 200 Hz,advanced contrast enhancer,deep color,reducerea intelgienta a zgomotului si 24p true cinema.
Veti fi uimit de claritatea imaginilor afisate de ecranul trilominos,care au un aspect foarte natural,caracterizandu-se prin culori vii si profunde,contraste inalte si scene in miscare reproduse la cea mai inalta fidelitate,toate acestea fiind extrem de bine redate.

                   Aici un pret foarte bun pentru acest super televizor 4k
             Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale produsului


Sunetul-difuzoarele cu puterea totala de 20W sunt amplificate digital de amplificatorul S-master si vin cu tehnologia clear audio+.
Fiind un televizor premium,are un design ultramodern cu o rama foarte subtire si suport de masa elegant,fiind realizat din materiale de inalta calitate.
Functiile smart-ne ofera acces la o gama larga de aplicatii,printre care accesul la platforma sony entertainment network,skype,browser,screen mirroring si DLNA.
Un meniu realizat foarte bine,intuitiv,care se misca extrem de repede.
Playerul multimedia-veti putea reda filme la calitate 4k,full hd,muzica si poze folosind un mediu de stocare extern sau folosind un server media local(DLNA).
Tunerul integrat asigura receptionarea canalelor in format 4k,full hd si sd.
Conectivitatea:hdmi,component,compozit,iesire audio,usb,slot ci+ si wi-fi integrat.

Televizorul poate fi achizitionat si de la: Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates