duminică, 26 octombrie 2014

Laptop Lenovo IdeaPad G510 cu procesor Intel® Core™ i7-4700MQ 2.40GHz, Haswell™, 8GB, 1TB + 8GB SSHD, AMD Radeon R7 M265 2GB, FreeDOS, Black

Lenovo IdeaPad G510 este un laptop care se diferentiaza de celelalte modele prin performantele oferite.Acesta va ofera o experienta excelenta in toate activitatile multimedia si gaming,performantele furnizate fiind exceptionale.
Acest lucru se datoreaza super configuratiei hardware cu care este dotat.
Aceasta include un procesor ultrarpid de la intel,model i7 care ruleaza pe patru nuclee la viteza de
2400 mhz(poate urca pana la 3400 mhz in turboboost),6 mb cache,tehnologie de 22 nm.

                        Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului



Placa video dedicata vide cu chipset de la AMD,R7 M265,2 gb memorie.In gaming se descurca exceptional,ultimele aparitii vor putea fi rulate la detalii grafice maxime,fara nici cea mai mica problema,fara pic de lag.
Vine cu 8 gb de memorie ram ddr 3,iar stocarea este asigurata de hdd-ul cu capacitatea de 1 tb,ideal pentru inmagazinarea a sute de filme,muzica si jocuri;mai include 8gb memorie ssd ultrarapida.

Display-ul-de tip led cu diagonala de 15.6 inch,rezolutie hd.Imaginile afisate arata extrem de clar si natural.Se remarca cu adevarat in jocuri si filme hd.
Autonomia-acumulatorul este adaptat la configuratia acestuia.Astfel,un acumulator cu 6 celule care ofera o autonomie de pana la 5 ore de utilizare.
Partea multimedia:-unitate dvd-rw,microfon,camera web,cititor carduri(sd si mmc) si difuzoare stereo cu tehnologia dolby advanced audio.
Conectivitatea:wirelesl,bluetooth,vga,hdmi,microfon,iesire audio si 3 porturi usb.
Designul-are un sspect premium,elegant,fiind realzat din plastic cu textura mata,foarte rezistent.
Este foarte portabil,avand o greutate de doar 2.6 kg.
Asadar,performantele furnizate sunt foarte bune.Va garantez ca veti fi multumit cu siguranta de acest laptop foarte calitativ.
Vi-l recomand cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates