sâmbătă, 11 octombrie 2014

Televizor LED Smart Orion, 61 cm, HD, T 24D/LED/SMART

Va doriti un televizor ieftin care pe langa functia de baza,anume vizionare tv sa indeplineasca si altele?Atunci va recomand sa alegeti acest produs de la orion.

Orion T 24D este un televizor cu rezolutie hd si functii smart care vine la un pret foarte accesibil.
Imaginile afisate de acesta vor arata nesperat de bine,datorita ecranului lcd led cu rezolutia hd de 1366x768.Culorile afisate sunt vii si naturale,cat mai apropiate de realitate.
Caracteristici speciale:luminozitate de 300 cd/mp; timpul de raspuns de numai 5 ms asigura ca scenele rapide(in miscare) vor fi redate fara neclaritati.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
             Aici toate specificatiile,caracteristicile si functiile televizorului


Functiile smart:ne ofera  acces la browesrul web si la aplicatii ca:facebook,tweeter,accuweather,daily motion,skype,youtube,play jam si flicker.
Interfata smart este realizata foarte bine,iar trecerea de la o aplicatie la alta se realizeaza rapid si fara lag.

Cu ajutorul functiei de media player vom putea reda filme la calitate hd,muzica si poze.
Marele avantaj ar fi compatibilitatea cu multe formate.Este compatibil cu formatul .mkv(mpeg 4/h.264,dts,.srt),avi,mp4 si altele.

Canalele tv le veti receptiona in mod digital datorita tunerului dvb-c/t integrat.Deci,canale sd si hd la cea mai buna calitate fara necesitatea unui decodor(set-top-box) extern.

Conectivitatea:wi-fi ready(cu ajutorul unui adaptor veti beneficia de conexiune la retea fara a avea nevoie de un cablu),RJ-45(conexiune la internet cu ajutorul unui cablu lan),o intrare pc(vga),scart,2 porturi hdmi,unul usb 2.0 si slot cam ci+ pentru receptionarea canalelor criptate.

Acestea fiind spuse,recomand acest televizor,reusind sa aiba o functionalitate similara comparativa cu un televizor mult mai scump.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates