sâmbătă, 25 octombrie 2014

Laptop Acer E1-530-21174G50Mnsk cu procesor Intel® Pentium® Dual-Core™ 2117U 1.80GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Linux, Iron Black

Daca sunteti in cautarea unui laptop foarte accesibil care sa va ofere performante destul de bune,atunci acesr E1-530-21174G50Mnsk este o alegere cat se poate de buna.
La acest pret foarte accesibil acesta vine cu o serie de caracteristici foarte bune,o configurtie hardware decenta care se descurca foarte bine in activitati office si multimedia.
O configuratie care include procesor de la intel cu doua nuclee care ruleaza la viteza de 1800 mhz,placa video integrata intel hd graphics,4 gb de memorie ram si un hdd cu capacitatea de 500 gb.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
            Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale produsului


Displayul este de tip lcd led,are o diagonala de 15.6 inch,vine cu o rezolutie hd de 1366x768.Imaginile afisate sunt foarte clare,un display foarte bun care se remarca cu adevarat in redarea filmelor hd.Aici se observa contrastele mari si culorile vii.
Partea multimedia include unitate dvd-rw,camera web,microfon,cititor carduri si difuzoare stereo cu tehnologia hd audio.
Conectivitatea-avem multiple optiuni de conectare.Aici se regasesc wi-fi si bluetooth integrate,porturi hdmi,vga,iesire audio,microfon si 3 porturi usb.
Are un design foarte modern,carcasa fiind realizata din plastic cu textura fina,foarte rezistent la socuri.Este si foarte portabil,avand o greutate de doar 2.35 kg si o grosime de 25 mm.
Acumulatorul li-ion cu 4 celule va furniza o autonomie destul de crescuta,as spune,de pana la 4 ore si 30 de minute.
Alte caracteristici:touchpad cu suport gesturi multitouch.
In concluzie,acest laptop reprezinta o alegere excelenta in cazul in care avem un buget limitat,dar nu dorim sa renuntam la calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates