joi, 2 octombrie 2014

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Whirpool AWO/C60100 este o masina de spalat eleganta,care vine cu functii extraordinare ce asigura spalarea hainelor in cel mai bun mod posibil.

Are o constructie foarte solida,cantarind 74 Kg,find de altfel si foarte stabila pe parcursul ciclurilor de centrifugare,iar ca spatiu ocupat pot spune ca este destul de compacta,cu dimnensiunile de 85x60 cm.
Capacitatea de incarcare este mai mare decat la alte masini de spalat,o capacitate de pana la 6 Kg,acest lucru va ajuta sa economisit timp si resurse consumate(mai putine cicluri de spalare).

                   Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat

   Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestei masini de spalat

Energia consumata-este printre cele mai economice masini de spalat,clasa A++ din care face parte traducandu-se printr-un consum energetic extrem de scazut(0.78 Kw la un ciclu standard),iar consumul de apa este de doar 49 l apa la un ciclu complet.

Performantele la stoarcere-cele 1000 de rotatii pe minut asigura ca rufele vor fi stoarse de apa pana la ultima picatura,uscarea realizandu-se intr-un timp relativ scurt.

Programele-18 la numar,printre acestea regasindu-se:program rapid de 30 de minute,program consum redus de energie,spalare manuala,usor de calcat,lana si bumbac.

Programul special super eco va reduce semnificativ consumul de energie,cu pana 40%,pastrand in acelasi timp performantele in spalre.

Functii speciale-sistem de echilibrare a incarcaturii,selector centrifugare,sistem detectare spuma,programare intarziata si functie reset.

Toate aceste caracteristici superioare fac din aceasta masina de spalat un produs calitativ care merita din plin toati banii.
Recomand!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates