duminică, 26 octombrie 2014

Televizor Smart LED Toshiba, 101 cm, Full HD, 40L3433DG

Toshiba 40L3433DG este un televizor cu functii smart,rezolutie full hd,diagonala mare si design modern care este disponibil la un pret foarte avantajos.
Functiile smart ne ofera acces la o gama larga de aplicatii din toate categoriile,continut video si browser web.
Fiind dotat cu wi-fi integrat acesta ne permite conectarea conectarea dispozitivelor media fara necesitatea unui cablu.
De excemplu,vom putea reda filme folosind functia de media player la calitate full hd de pe un pc cu ajutorul unui server media local.Sau de pe un stick sau hdd extern.Media player-ul este compatbilil cu toate formatele video si audio,deci nu avem de ce sa ne facem griji in privinta compatibilitatii.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Imaginea:ecranul de 102 cm cu tehnologia led si rezolutia full hd 1080p reproduce imaginile la super claritate.Contrastele sunt mari,iar culorile vii si naturale,cat mai aproape de realitate.
AMR 200 este un sistem de procesare al imaginii,benefic pentru scenele in miscare care le va reproduce extrem de bine,fara neclaritati.
Sunetul este redat de difuzoarele stereo cu puterea de 16W care includ tehnologiile virtual surround plus si dolby digtal plus.
Alte caracteristici ale imaginii:reducerea digitala a zgomotului,contrast dinamic de 25000:1,luminozitate 300 cd/mp,8 ms timp de raspuns.
Receptionarea canelelor se realizeaza in mod digital hd prin tunerul dvb-c integrat.
Conectivitatea:multiple optiuni de conectarea a dispozitivelor.Avem aici-wireless integrat si porturi
rj 45,slot cam ci+,hdmi,scart,cmponent,compozit,usb.
In concluzie,un televizor foarte calitativ care ofera o serie de functii si caracteristici interesante,calitate a imaginii impresionanta,toate acestea la un pret foarte accesibil.
Recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates