marți, 7 octombrie 2014

Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Inox

Samsung WF60F4E5W2X este o masina de spalat exceptionala din toate punctele de vedere-foarte moderna,performanta,eleganta si extrem de economica din punct de vedere energetic.

Vine cu tehnologia eco bubble care consta in spalarea cu bule de aer-un generator dizolva detergentul si injecteaza aer,producand un strat bogat de spuma.
Multumita acestei tehnologii vom face economii semnificative la factura de curent,rufele vor putea fi spalate la fel de bine chiar si la temperaturi mai scazute.
Inainte de inceperea ciclului de spalare detergentul se amesteca cu aerul si apa,aceste bule de spuma vor patrunde mult mai rapid in tesaturi,comparativ cu detergentul nedizolvat,rezultate fiind la fel de bune chiar si in apa rece.

Programele-avem la dispozitie un numar mare de programe.
Acestea sunt:program rapid de 15 minute,extra-clatire,prespalare,indepartare pete,centrifugare,clatire+centrifugare,quick wash,inmuiere,lenjerie,bumbac,jeans,lana,sintetice,usor de calcat,spalare manuala.

                       Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat

                   Aici toate specificatiile tehnice si caracteristicile produsului

O varietate mare de programe dintre care il vom alege pe cel dedicat in functie de tipul tesaturilor,timpul alocat si resursele energetice consumate.

Functii speciale:smart check-autodiagnosticare.
Alte caracteristici-filtru autocuratare;control supraincalzire,sistem detectare spuma,sistem de siguranta impotriva copiilor.
Cum spuneam,este foarte economica in ceea ce priveste consumul-face parte din clasa A++ energetica.
Display-ul ofera informatii despre timpul ramas si etapa de spalare curenta.

Capacitatea de incarcare este de pana la 6 kg,deci veti termina de spalat intr-un timp mai scurt,in cat mai putine cicluri de spalare.
Centrifugarea-1200 rpm-rufele vor fi stoarse de apa pana la ultima picatura.
Detalii tehnice:-zgomotul este de 61 dB la spalare si 76 la centrifugare;
                        -greutate-55 Kg;
                        -dimensiuni-85x60x40;
Materialul din care este realizata este inoxul,material cu durabilitate crescuta in timp si foarte elegent,care ii ofera un aspect premium.

Acestea fiind spuse,recomand aceasta masina de spalat,fiind un produs extrem de calitativ si foarte tehnologizat care asigura ca rufele vor fi spalate la cel mai inalt nivel posibil.
Iar in ceea ce priveste pretul este foarte accesibila:aici un pret foarte bun .
Poate fi achizitionata si de la: Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates