vineri, 24 octombrie 2014

Laptop Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-10F cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell, 8GB, 500GB + 128GB SSD, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Silver

Daca sunteti in cautarea unui ultrabook foarte perfromant si portabil,care sa integreze caracteristici si functii excelente,atunci Toshiba P30W-B-10F este alegerea ideala.
Acesta poate fi utilizat in forma actuala ca ultrabook sau detasabil ca tableta,mai bine spus un 2 in 1 veritabil.Fie ca il vom utiliza ca  ultrabook sau ca tableta acesta ne ofera performante premium,exceptionale in toate activitatile in care va fi supus.
Caracteristicile tehnice ale acestui produs sunt superbe.Este dotat cu un ecran full hd cu diagonala de 13.3 inch care include tehnologia IPS.Imaginile afisate de catre acesta sunt exceptionale,foarte clare si naturale.Este compatibil si cu gesturi multi touch.

                        Aici un pret foarte bun pentru acest ultrabook
        Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale produsului


Procesorul intel core i5 furnizeaza o putere mare de calcul,ultrarpida.
Acesta se bazeaza pe doua nuclee si ruleaza la viteza de 1700 mhz(pana la 2700 mhz in turbo boost),3 mb cache,tehnologie de fabricare la 22 nm.
Grafica este asigurata de placa video integrata intel hd graphics 4400.Jocurile si filmele hd vor rula excelent,la detalii grafice inalte.
Include 8 gb de memorie ram ddr 3 cu viteza de 1600 mhz.
Stocarea este asigurata de hdd-ul cu capacitatea de 500 gb si ssd-ul cu capacitatea de 128 gb memorie ultrarapida.
Autonomia-eficienta energetica a acestui produs este foarte buna,acumulatorul li-ion cu 4 celule va oferi o autonomie de pana la 7 ore.
Sunetul este redat la super claritate de difuzoarele harman kardon care includ tehnologia dts sound.
Camera foto-este dotat cu doua camere-web hd 720p si camera foto principala de 5mp pentru realizarea pozelor la calitate excelenta.
Greutatea-1982 g,982 g ca si tableta.
Designul-are un aspect premium,ultrasubtire,fiind realizat la exterior dintr-o carcasa de aluminiu care ii ofera si durablilitate sporita.
Porturile si conectivitatea:bluetooth si wi-fi integrate,porturi hdmi,micro hdmi,iesire audio,usb 2.0 si 3.0.
Vine cu sistemul de operare windows 8.1.Acesta ofera o interfata grafica exceptionala si performante sporite.
In concluzie,recomand acest produs datorita tuturor acestor caracteristici care fac din acesta un produs extrem de perfromant si calitativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates