miercuri, 24 august 2016

Televizor Smart Philips, 109 cm, 43PUH6101, 4K Ultra HD

Televizoarele Philips reprezinta alegerea perfecta pentru utilizatorii care doresc o imagine excelenta. Noua gama pentru anul 2016 respecta in totalitate principiile brand-ului referitoare la calitatea imaginilor redate. Dotate cu tehnologii performante, de ultima generatie, noile televizoare vor asigura o experienta de vizionare de calitate.

Philips 43PUH6101 este televizorul entry-level cu rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli adresat utilizatorilor cu bugete medii, care doresc vizionarea imaginilor in conditii perfecte. Este un model cu performante decente, din generatia curenta, dotat cu o serie de tehnologii si functii moderne, aplicatii multimedia, cu un sistem audio stereo si cu un ecran LED care dispune de 8 milioane de pixeli. Consider ca merita achizitionat cu incredere, fiind unul dintre cele mai atractive modele din aceasta categorie dupa performante si raportul calitate pret.

                             Aici un pret bun pentru acest televizor
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Philips 43PUH6101 este un televizor care se face remarcat si prin estetica. Se impune printr-un design modern si subtire, cu elemente stilistice moderne. Avand o rama extrem de ingusta, un finisaj lucios si un profil slim, televizorul se va integra la perfectie intr-un dormitor sau living modern. In ceea ce priveste dimensiunile, acesta masoara: 968 x 623 x 202 mm, greutatea modelului fiind de 9.7 kg.

Philips 43PUH6101 are diagonala ecranului de 109 cm, o diagonala decenta care il face perfect pentru o incapere de dimensiuni medii. Ecranul utilizeaza tehnologia LCD-LED, avand o rezolutie extrem de ridicata. Rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 P asigura o imagine mult mai clara si detaliata, chiar si la vizionarea de la o distanta mai apropiata. Dotat cu tehnologiile superioare Pixel Plus Ultra HD si Micro Dimming, modelul Philips va furniza o experienta de vizionare cu adevarat captivanta, oferind o imagine care are in componenta culori clare si naturale, un comtrast ridicat si o luminozitate excelenta. Peformantele video ale modelului sunt mai mult decat decente, utilizatorul avand astfel ocazia de a viziona continutul in conditii perfecte.

Sta destul de bine si in ceea ce priveste performantele la nivel audio. Vine echipat cu un sistem de sunet stereo, cu 16 W putere, care dispune de tehnologiile Smart Sound si Incredible Surround, care va completa imaginile cu un sunet de o fidelitate buna.

Philips 43PUH6101 ofera acces la internet si la aplicatiile multimedia. Este un televizor Smart, dotat cu o interfata moderna, dar si cu o gama variata de aplicatii precum: YouTube, Netflix, Social TV, Simply Share, Miracast sau Hbb TV.

Televizorul poate receptiona canalele TV la calitate HD, fiind dotat cu tuner digital DVB-T/C si cu un modul CI+ care tine locul unui STB extern.

Actualul model sta bine si pe partea de conectivitate, cu: 4 port-uri HDMI care pot reda semnalele de inalta definitie, 3 intrari USB, 1 intrare component, 1 intrare SCART, 1 iesire audio digitala, 1 port LAN RJ-45 si Wi-Fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates