vineri, 26 august 2016

Televizor Smart LED Horizon, 109 cm, 43HL910U, 4K Ultra HD

Horizon este fara discutie unul dintre producatorii de electronice care s-au impus pe piata televizoarelor ieftine. Cu o gama diversificata de aparate care respecta principiile referitoare la calitate si care ofera un raport calitate pret favorabil, Horizon a impresionat si impresioneaza in continuare prin noua generatie de televizoare lansate in anul 2016.

Horizon 43HL910U este unul dintre cele mai atractive modele ale brand-ului, din punctul de vedere al performantelor pe partea de imagine. Un televizor LCD-LED cu rezolutia 4K Ultra HD, capabil sa asigure imagini de o claritate superba. Este comercializat la un pret rezonabil, reprezentand o alegere foarte avantajoasa. Impresioneaza prin prisma mai multor aspecte, oferind atat imagini clare si detaliate, cat si o experienta multimedia de calitate. Vine echipat cu functionalitate SMART, o conectivitate extinsa, precum si cu alte caracteristici superioare.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Din punctul de vedere al design-ului, avem de a face cu un model de o eleganta aparte. Televizorul prezinta o constructie compacta, avand o rama ingusta (de numai 9.5 mm), un profil slim si un suport de masa argintiu. Acesta masoara 925 x 545x 51 de mm, avand o greutate de 12.5 kg. Se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra, impesionand prin estetica moderna. 

Avand diagonala ecranului de 109 cm, Horizon 43HL910U va asigura o experienta de vizionare perfecta. Performantele la nivel de imagine sunt foarte satisfacatoare, putin surprinzator pentru un televizor inclus in clasa de pret entry. Dotat cu un panou LCD-LED cu rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 P, acesta va asigura o imagine de calitate, foarte detaliata si in culori naturale. Modelul are un contrast nativ de 4.000:1, o luminozitate de 300 de cd/mp, fiind echipat si cu tehnologia Clear Motion Engine 400 Hz care asigura claritatea exceptionala a scenelor in miscare. Imaginile arata foarte bine, continutul HD sau UHD fiind reprodus cu o fidelitate absolut incredibila. Rezulta ca experienta de vizionare este una foarte satisfacatoare.

Televizorul sta bine si pe oartea de sunet, cu un sistem audio de 2 x 10 W putere, sustinut de tehnologiile Dolby Digital Plus si NICAM Stereo. Sunetele sunt perfect echilibrate, cu mici distorsii la volume ridicate.

Horizon 43HL910U vine echipat si cu o suita de aplicatii smart. Televizorul ofera acces la internet si la cele mai populare servicii online, precum Netflix, Facebook sau Youtube. Permite si instalarea de noi aplicatii, dispunand si de alte functii speciale ca: Media Player sau Personal Video Recorder. Player-ul este compatibil cu numeroase formate, asigurand redarea perfecta a filmelor stocate pe o memorie externa. Referitor la interfata, este intuitiva si destul de rapida, cu aplicatiile pozitinate in bara de start, care pot fi usor de accesat.

Televizorul vine echipat cu un tuner DVB-T2/C/S2, fiind compatibil cu standarul CI+. Poate receptiona canalele TV in format HD, fara necesitatea unui set top box extern.

In ceea ce priveste conectivitatea, televizorul intergreaza: 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port SCART, 1 port component, 1 intrare VGA, 1 port RJ-45, Wi-Fi si un slot CI+. Se poate conecta la numeroase dispozitive, inclusiv la cele care transmit semnale Full HD sau Ultra HD prin intermediul HDMI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates