vineri, 26 august 2016

Laptop Lenovo IdeaPad 100-15IBY cu procesor Intel Pentium N3540

Utilizatorii aflati in cautarea unui laptop accesibil cu performante rezonabile vor gasi atractiv cu siguranta modelul despre care voi vorbi in articolul de astazi. Lenovo IdeaPad 100-15IBY este unul dintre cele mai ieftine modele ale producatorului, foarte atractiv prin prisma faptului ca este portabil si ofera un raport calitate pret favorabil.

Este potrivit pentru activitatile zilnice, mai exact pentru office, web browsing si filme, asigurand performante onorabile si o experienta in utilizare foarte satisfacatoare. Subtire, usor si portabil, acesta se va dovedi ideal in orice imprejurare, fiind perfect si pentru cei care se afla mai mereu in deplasare. Consider ca merita achizitionat cu incredere, reprezentand o alegere perfecta.

                                Aici un pret bun pentru acest laptop
                  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Cu toate ca este un laptop ieftin, Lenovo IdeaPad 100-15IBY nu renunta sa impresioneze nici in ceea ce priveste aspectul. Este disponibil pe negru, avand un finisaj mat relativ modern si o constructie decenta. La exterior, este alcatuit din plastic, fiind destul de robust si fiabil. Cantareste 2.3 kg si masoara 378 x 22.6 x 226 mm, fiind un model compact si portabil.

Acesta vine echipat cu o tastatura completa care include si partea numerica, dar si cu un touchpad precis cu suport pentru gesturile multi-atingere.

Conectorii se regasesc pe laterale, actualul model avand in dotare: 1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port RJ-45 si 1 iesire audio.

Display-ul LCD-LED are diagonala de 15.6 inch, rezolutia HD de 1366 x 768 P si suprafata glare, afisand imagini clare, in culori naturale, dar avand unghiuri de vizualizare limitate.

La nivel multimedia, IdeaPad 100-15IBY integreaza: unitatea DVD-RW, cititorul de carduri 4 in 1, microfonul, camera web HD si difuzorul. Sistemul audio mono este sustinut de tehnologia Dolby Digital Advanced Audio, avand puterea de 1.5 W.

Acumulatorul are 3 celule, asigurand o autonomie de pana la 3 ore.

Lenovo 100-15IBY vine echipat cu o configuratie hardware destul de satisfacatoare, fiind proiectat sa sustina utilizarea in activitatile mai putin solicitante. Este perfect pentru aplicatiile office, pentru navigarea pe internet, diverse programe, vizionarea filmelor HD, etc.

Actuala configuratie are la baza un procesor Intel Celeron cu 4 nuclee, model N3540, care ruleaza la frecventa de 2160 MHz. Acesta este realizat la 22 de nm, pe o arhitectura Bay Trail, avand o memorie cache de 2048 de KB. Furnizeaza performante rezonabile in activitatile mentionate. Placa video integrata Intel HD Graphics asigura redarea continutului HD fara intreruperi si furnizeaza o grafica rezonabila in activitatile de baza. Actuala configuratie este completata de memoria RAM DDR3L de 4 GB, precum si de unitatea SSD cu capacitatea de 128 de GB care asigura viteze de acces/scriere foarte bune.

100-15IBY este in concluzie un laptop decent, foarte bun pentru pretul sau. Va satisface asteptarile celor cu asteptari nu foarte ridicate si bugete limitate, fiind un model foarte atractiv prin prisma raportului calitate pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates