miercuri, 17 august 2016

Laptop Acer Aspire ES1-571-39H0 cu procesor Intel® Core™ i3-5005U, 2.00GHz, Broadwell™, 15.6, 4GB, 500GB - REVIEW

Laptop-urile Acer din seria Aspire ofera cele mai atractive configuratii entry-level la preturi deosebit de bune. In articolul de astazi voi vorbi despre un laptop din seria Aspire care vine cu un pachet de dotari absolut excelente, potrivit pentru utilizarea zilnica. Acer Aspire ES1-571-39H0 este laptop-ul ideal pentru utilizatorii care doresc performante decente in majoritatea activitatilor office si multimedia.

Este capabil sa ofere o experienta foarte satisfacatoare, fiind un laptop modern, portabil si echipat cu o configuratie de calitate. Ofera un raport calitate pret excelent, fiind sustinut de procesorul Intel Core i3-5005U, placa video Intel HD 5500 si memoria RAM DDR3L de 4 GB. Mai vine echipat cu un HDD de 500 de GB, un acumulator cu 3 celule, dar si cu un set de dotari multimedia excelente. Are un design compact si o constructie robusta, fiind laptop-ul ideal in cele mai multe imprejurari.

                               Aici un pret bun pentru acest laptop
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Cu un design tipic seriei Aspire, disponibil pe negru si acoperit de un finisaj texturat, ES1-571-39H0 este un dispozitiv modern si elegant. Laptop-ul este construit in totalitate din plastic, avand o constructie care nu da impresia ca este ieftina, ci foarte bine realizata mai degraba. Este realizat la dimensiunile standard, avand: 381.6 mm lungime, 258 mm latime si o grosime cuprinsa intre 26.1 si 27.15 mm. Are o greutate de 2.4 kg.

Port-urile sunt regasite pe laterale, ES1-571-39H0 avand in dotare: 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port VGA, 1 port HDMI, 1 port RJ-45 si 1 iesire audio. Nu vine cu unitate optica, avand in schimb un cititor de carduri. La nivel multimedia, ES1-571-39H0 vine cu o camera web, un microfon si cu un sistem de sunet stereo.

Tastatura este completa, integrand si butoanele numerice. Acesta ofera o lungime ideala a cursei si un feedback tactil solid, dispunand de un sistem clichet. Touchpad-ul cu tehnologia Precision Touchpad asigura un control excelent, fiind extrem de precis si compatibil cu gesturile multi atingere.

Ecranul are diagonala standard de 15.6 inch, un aspect de 16:9 si rezolutia HD de 1366 x 768 P. Avand suprafata anti-glare, acesta limiteaza destul de mult reflexiile, pentru o vizionare confortabila chiar si in conditii de lumina ambientala puternica. Acesta dispune si de tehnologia BlueSightShield, fiind prevazut cu 4 moduri inteligente de ajustare a luminozitatii, pentru o experienta de vizionare perfecta.

ES1-571-39H0 asigura o autonomie de functionare de pana la 6 ore, fiind echipat cu un acumulator Li-Ion cu 3 celule si cu o configuratie hardware extrem de eficienta.

Configuratia are la baza un procesor Intel Core i3-5005U cu 2 nuclee care ruleaza la frecventa de 2000 de MHz, cu 3 MB memorie cache, arhitectura Broadwell si cu tehnologia de 14 nm. Acesta asigura o experienta foarte satisfacatoare, cu viteze destul de ridicate in activitatile office si multimedia. Placa video este integrata, chipset-ul Intel HD Graphics 5500 avand capacitatea de a rula chiar si jocurile pana la un anumit nivel. Memoria RAM DDR3L se dovedeste a fi suficienta, inclusiv la rularea activitatilor in multitasking. Actuala configuratie este completata de HDD-ul ce ofera o capacitate de 500 de GB.

In concluzie, Acer ES1-571-39H0 este un laptop decent care merita achizitionat cu incredere, mai ales la acest pret. Analizand caracteristicile, dar si raportul calitate pret, vom descoperi ca acesta face toti banii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates